reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Też tak myślę, chociaż zawsze byłam przekonana, że chciałabym, żeby między dziećmi była większa różnica wieku, tak żeby jedno było już trochę odchowane, powiedzmy 2 lata i dopiero wtedy starać się o drugie, jednak życie poukładał się inaczej a lata lecą, jakbym miała 20 parę lat to bym może tak zrobiła ale teraz jak urodzę mając 31 lat to nie chciałabym czekać kolejnych lat z drugim.
Widzisz musisz mnie gonic bo ja w marcu 31 skoncze a 4 urodze hihi

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :) tak się zastanawiam ile nas tu jest które się spodziewają pierwszego dziecka? Bo z tego co czytam to chyba jednak większość nas to doświadczone matki :) Moje to będzie pierwsze i jak któraś już pisała wyżej (przepraszam nie pamiętam nicku ) to przeraża mnie to strasznie, ale ja leczę się na nerwicę lękową od 8 lat więc ciąża ogólnie nie jest dla mnie łatwa :( Jest tutaj może ktoś kto też boryka się z jakimiś zaburzeniami psychicznymi? I tak jeszcze mnie ciekawi czy są tu jakieś kobitki z okolicy Koszalina?
Ja jestem że Słupska. Mamy blisko do siebie.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) tak się zastanawiam ile nas tu jest które się spodziewają pierwszego dziecka? Bo z tego co czytam to chyba jednak większość nas to doświadczone matki :) Moje to będzie pierwsze i jak któraś już pisała wyżej (przepraszam nie pamiętam nicku ) to przeraża mnie to strasznie, ale ja leczę się na nerwicę lękową od 8 lat więc ciąża ogólnie nie jest dla mnie łatwa :( Jest tutaj może ktoś kto też boryka się z jakimiś zaburzeniami psychicznymi? I tak jeszcze mnie ciekawi czy są tu jakieś kobitki z okolicy Koszalina?
Dla mnie to pierwsza ciążą :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

A widziałyście teraz te wyprzedaże w pepco? 6 czy 7 zł za bodziaki to jak za darmo :D ciekawi mnie ile prań one wytrzymują i czy nadają się do suszenia w suszarce elektrycznej? Ma któraś z tym doświadczenie?

U mnie też tak jest niestety. Niby koleżanki a za plecami dam sobie głowę uciąć, że obgadują. Nie akceptują mojego M, bo jego była żona pracowała razem ze mną w tym samym ośrodku no i oczywiście zrobiła mu "reklamę" bo to on ją zostawił. No ale cóż niech sobie gadają co chcą, wcale mnie to nie obchodzi i sama wiem lepiej jaki on jest tylko wkurza mnie, że ludzie, którzy nie znają osobiście M mają czelność prawić mi morały i dawać złote rady :crazy:
Dobrze, że się tym nie przejmujesz, ale miłe i tak nie jest :(
Ja dla odmiany nie mam w pracy ani jednej kobiety.... W innych lokalizacjach, sekcjach itd są, ale na integracji departamentu kobiety jednak w mniejszości - jest z kim tańczyć [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry