reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Columbina nie mam pojęcia, jaką elkę wystawi czy z kodem B czy bez, bo nigdy nie bralam elki ciążowje - z mloda bylam nastolatką jak zaszlam (urodzilam miesiac przed 20 urodzinami) a dodatkowo studiowalam zaocznie tak ze na zajecia do prawie samego końca jezdzilam. Na 15:20 mam wizyte to dam znać co mi za elke wystawiła.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dziewczyny co myślicie o kocykach bawełna z minky? Bardzo mi się podobają i chciałabym w przyszłości uszyć dla maluszka, do tego motylek :) Ogólnie to lubię szyć i już mnie świerzbią łapki żeby niedługo poszyć jakieś ciuszki :p

@kinga30 jakby to był późniejszy czas ciąży to spoko... A tu? 6tc i organogeneza. Mnie uczyli żeby w pierwszym trymestrze leków unikać. Ehh
@Elodia a rodzinny na L4 zaznaczy, że ja w ciąży, żeby było 100% płatne?

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]
Wiesz co to byl chyba 15 tydzien jak antybiotyk dostalam a od 14 mnie meczylo mialam zapalenie uszu I zatok.

Wyszarpałam 2 min na herbatę... pozbywam sie kawty ze swoich przyzwyczjeń, zresztą i tak mi już nie smakuję, więc czystek w użyciu.
Zrobiłam sobie "wakację" z moimi dziewczynami i z tej okazji drugi tydzień w komplecie czas spędzamy :) Lubię tak.

Pisałyście o środkach komunikacji miejskiej, ja na szczęście mogę swobodnie przemieszczać się samochodem, więc nie odczuwam autobusowo-tramwajowo-metrowego dyskomfortu ;)

Hej dziewczynki witam się piątkowo, tak się naprodukowałyście, że tracę wątek :D ... co do objawów to mnie dalej brzuch pobolewa i strasznie mi go wywaliło, tak jak przed okresem przeważnie, po za tym sikam co 5 min, ale może przez to, że dużo piję, żadnych mdłości nie mam, raczej brak apetytu jem coś tam na siłę, u mnie jest to na plus, bo mam za dużo zbędnych kilogramów :D

Dziewczyny co myślicie o kocykach bawełna z minky? Bardzo mi się podobają i chciałabym w przyszłości uszyć dla maluszka, do tego motylek :) Ogólnie to lubię szyć i już mnie świerzbią łapki żeby niedługo poszyć jakieś ciuszki :p
Ja szczerze nie przepadam, ale kwestia gustu :p No jakoś drażni mnie minky :p
Zresztą jest tyle rzeczy do uszycia dla malucha, że maszyna pewnie będzie rozpalona do czerwoności. tego życzę.
A ciuszki też tworzysz?

reklama
mnie się mega podobają :D rożki z minky też są fajne :)

Do góry