reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To mój syn stwierdził że będzie brat i nazwiemy go Spiderman

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha aż wiara w tramwaju sie na mnie spojrzała tak sie zaśmialam przez zacisniete zęby:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
@olaaa7 lekarz kazal sie nie kluc co chwile i nie sprawdzac, tylko za 10 dni zrobic i zadzwonic [emoji5] Ale jak tu wytrwac w tej niepewnosci [emoji6]

@Elodia no mnie wlasnie tez tak stradznie muli w tych autobusach i duszno jest. Ledwo dojechalam

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

@Columbina ojej to wspolczuje [emoji45] Daj znac co lekarz powiedzial.

@oposom ja bylam na wizycie w 4+4 i bylo widac tylko mala jamke w macicy.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Kazał Ci wrócić za tydzień albo 2? Z jednej strony nie mogę się doczekac w z drugiej zastanawiam się czy nie za szybko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kinga30 jakby to był późniejszy czas ciąży to spoko... A tu? 6tc i organogeneza. Mnie uczyli żeby w pierwszym trymestrze leków unikać. Ehh
@Elodia a rodzinny na L4 zaznaczy, że ja w ciąży, żeby było 100% płatne?

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]

reklama
@Margana dla mnie to nowe doświadczenie zupełnie bo w ciąży z Laurą nic mnie w żadnym autobusie czy tramwaju nie mdliło. O a teraz w domu sie polozylam i zgage mam. Cos mi sie wydaje że śniadanie zjem mocno okrojone.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry