reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ehhh, teraz widzę że o ciuszkach napisałaś... coś u mnie z koncentracją ciężko ;)
Jeszcze nie szyłam takich małych ciuszków bo nie miałam dla kogo :) Jakiś czas temu szyłam dla siebie komino kaptur :p No a z tą koncentracją u mnie też słabo. Chodzę taka nieprzytomna :p

reklama
Kazał Ci wrócić za tydzień albo 2? Z jednej strony nie mogę się doczekac w z drugiej zastanawiam się czy nie za szybko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kazal za 10 dni zrobic bete i zadzwonic. Jak bedzie ok to sie umowimy na ogladanie serduszka. Ja poszlam tak wczesnie, bo potrzebowalam lekow. Gdyby nie to to bym zaczekala 2 tug.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

@okata gratulacje! Na poczatku bedzie pewnie ciwzko, ale skoro sie zdecydowaluscie to na pewno dasz rade [emoji5]

Jeszcze nie szyłam takich małych ciuszków bo nie miałam dla kogo :) Jakiś czas temu szyłam dla siebie komino kaptur :p No a z tą koncentracją u mnie też słabo. Chodzę taka nieprzytomna :p

Ja też przy maszynie lubię siedzieć, tylko, że maszynowo działam w kierunku zabawek, kreatywnych dupereli, maskotek... ubranko kiedyś stworzyłam, ale wolę zabawki ;)

@Margana dla mnie to nowe doświadczenie zupełnie bo w ciąży z Laurą nic mnie w żadnym autobusie czy tramwaju nie mdliło. O a teraz w domu sie polozylam i zgage mam. Cos mi sie wydaje że śniadanie zjem mocno okrojone.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Oj to ja w pierwszej ciazy mialam mdlosxu calodobowe[emoji6] Tym razem o dziwo nie jest az tak zle, ale to jeszcze wczesnie, wiec nie ma co sie cieszyc.

Witam się piątkowo!

U mnie masakra! Czuje, że to angina. Boli gardło, kaszle, klatkę piersiową mi rozsadzi. Idę na 15.30 do rodzinnego. Zobaczymy co powie. Boję się, że da antybiotyk. poproszę o L4 na czas do wizyty u gina bo nie dam rady w pracy.
Jeszcze mi dziecko zaczęło coś kaszleć po nocy. Poszedł do przedszkola, ale jeśli to nasilenie astmy to pewnie będzie masakra w weekend.

Aaa... I też jestem mega wzdęta!

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]

Zdrowka

My dzus kryzys nocny 12-3 nje spala , teraz mdlosci ledwo chodze a trza isc na spacerek....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Doczytalam, ze duzo tu ma wzdety brzuch... mnie juz męczą zapiete spodnie ;) kurde... dopiero 5 tydzień, a ja już mam ochotę odgrzebac spodnie ciążowe u legginsy ;) przynajmniej wygodnie by było ;)

Do góry