reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Columbina nie mam pojęcia, jaką elkę wystawi czy z kodem B czy bez, bo nigdy nie bralam elki ciążowje - z mloda bylam nastolatką jak zaszlam (urodzilam miesiac przed 20 urodzinami) a dodatkowo studiowalam zaocznie tak ze na zajecia do prawie samego końca jezdzilam. Na 15:20 mam wizyte to dam znać co mi za elke wystawiła.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dziewczyny co myślicie o kocykach bawełna z minky? Bardzo mi się podobają i chciałabym w przyszłości uszyć dla maluszka, do tego motylek :) Ogólnie to lubię szyć i już mnie świerzbią łapki żeby niedługo poszyć jakieś ciuszki :p

@kinga30 jakby to był późniejszy czas ciąży to spoko... A tu? 6tc i organogeneza. Mnie uczyli żeby w pierwszym trymestrze leków unikać. Ehh
@Elodia a rodzinny na L4 zaznaczy, że ja w ciąży, żeby było 100% płatne?

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]
Wiesz co to byl chyba 15 tydzien jak antybiotyk dostalam a od 14 mnie meczylo mialam zapalenie uszu I zatok.

Wyszarpałam 2 min na herbatę... pozbywam sie kawty ze swoich przyzwyczjeń, zresztą i tak mi już nie smakuję, więc czystek w użyciu.
Zrobiłam sobie "wakację" z moimi dziewczynami i z tej okazji drugi tydzień w komplecie czas spędzamy :) Lubię tak.

Pisałyście o środkach komunikacji miejskiej, ja na szczęście mogę swobodnie przemieszczać się samochodem, więc nie odczuwam autobusowo-tramwajowo-metrowego dyskomfortu ;)

Hej dziewczynki witam się piątkowo, tak się naprodukowałyście, że tracę wątek :D ... co do objawów to mnie dalej brzuch pobolewa i strasznie mi go wywaliło, tak jak przed okresem przeważnie, po za tym sikam co 5 min, ale może przez to, że dużo piję, żadnych mdłości nie mam, raczej brak apetytu jem coś tam na siłę, u mnie jest to na plus, bo mam za dużo zbędnych kilogramów :D

Dziewczyny co myślicie o kocykach bawełna z minky? Bardzo mi się podobają i chciałabym w przyszłości uszyć dla maluszka, do tego motylek :) Ogólnie to lubię szyć i już mnie świerzbią łapki żeby niedługo poszyć jakieś ciuszki :p
Ja szczerze nie przepadam, ale kwestia gustu :p No jakoś drażni mnie minky :p
Zresztą jest tyle rzeczy do uszycia dla malucha, że maszyna pewnie będzie rozpalona do czerwoności. tego życzę.
A ciuszki też tworzysz?

reklama
mnie się mega podobają :D rożki z minky też są fajne :)

Do góry