reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A właśnie dziewczyny, jakie polecacie spodnie w ciąży? Znalazłam fajne (tak mi się wydaje) jeansy tylko nie wiem czy dobrze rozumiem podane wymiary w pasie, one dotyczą tego rozciągającego się pasa czy jeansu pod pasem? Przepraszam ze głupie pytanie ale jestem zielona.
Link do: 221__roz.M__CIĄŻOWE SPODNIE JEANS,SLIM

W poprzedniej miałam bardzo podobne tyle ze z h&m mama. Na dwóch parach przechodzialam cała ciąże wiec w tej tez pewnie sobie sprawie. Jakościowo z czystym sumieniem mogę polecić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ciązy uwielbiałam leginsy ciążowe :)

Mam też wdęty brzuch jak Wy... i ucisk na żołądek :(

Jak pomyślę, że jeszcze tyle czasu przed nami to aż się boje jak ja to przetrwam...

Co do jazdy - mi strasznie jest nawet jak autem jeżdżę :/

oar83e3kacl5sn2v.png

Ja w ciązy uwielbiałam leginsy ciążowe :)

Mam też wdęty brzuch jak Wy... i ucisk na żołądek :(

Jak pomyślę, że jeszcze tyle czasu przed nami to aż się boje jak ja to przetrwam...

Co do jazdy - mi strasznie jest nawet jak autem jeżdżę :/

oar83e3kacl5sn2v.png
Ja odpukać dobrze się czuję w aucie, mam nadzieję, że jeśli chodzi o autokary to też tak będzie bo jutro jedziemy właśnie autokarem do Pragi.

Odważnie :) ale jak się dobrze czujesz to czemu nie...
Ja bym nie była w stanie :/

oar83e3kacl5sn2v.png
Ja się czuję praktycznie normalnie, jakbym wcale w ciąży nie była tylko jestem szybciej zmęczona :) A bilety kupione mamy już jakiś czas, jak jeszcze nie wiedzieliśmy o ciąży :) W dodatku mamy wykupioną wycieczkę jednodniową 9 grudnia do Budapesztu na jarmark świąteczny :p

Zadzwonila pani z przedszkola, ze mloda rzyga. Musze jechac po nia. Dlaczego takie rzecze ZAWSZE zdarzaja sie po nocy?!Plakac mi sie chce[emoji45]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry