reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi się podobało odkąd pamietam to i mój G. musiał ulec. Teraz zapowiedział się ze to on wybiera [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas wiadomo, że jak dziewczyna to będę walczyć o Anielę do upadłego a przy chłopcu dopuszczam dyskusję ;)

reklama
U nas wiadomo, że jak dziewczyna to będę walczyć o Anielę do upadłego a przy chłopcu dopuszczam dyskusję ;)

Śliczne imię- Aniela [emoji846] u nas dla dziewczynki pomysłów brak, za to G. jest pewny ze będzie chłopak i już listę szykuje [emoji1]

Chyba przy pierwszym jest najwiekszy szok. Widze po reakcji mojego meza na 3☺ przy 2 tez juz byl mniej zszokowany☺ a ja juz pisalam mi sie podoba Laura albo Marcelina, jeszcze Agata. Do chlopca zawsze mialam problem w tej chwili podoba mi sie Tymek albo Cyprian

@Columbina zdrówka dużo! Ja Leona rodziłam z zapaleniem oskrzeli, skończyło się cesarką i za każdym razem jak kaszlałam to musiałam trzymać brzuch żeby szwy się nie rozeszły [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Columbina też mam rodzinną na 15:30 dzisiaj. Biore elke rowniez do wizyty u gina.

Krew oddana, ok 15 powinien wynik w internecie być. A teraz wracam do domu. No ewidentnie mnie mdli w rym tramwaju i ciezko mi sie odbija.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry