reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Na kolejnej wizycie jak będzie ci robić usg to napewno potwierdzi jeszcze
Mi w 15 tyg na usg powiedział ze będzie dziewczynka i w 20 na prenatalnych potwierdził

16udyx8di9hvrs5t.png
Na pewno o to zapytam :) Będzie wtedy 15+3 więc już raczej myślę, że będzie to pewne :)

reklama
Właśnie, żeby tylko te nasze maluchy były zdrowe... tak jakoś w tej ciąży sie boje o to bardziej, chyba temu, bo jeżdżę teraz z synem dwa razy w tygodniu na rehabilitację, i tak tyle biednych dzieci się przewija, te matki cały czas miedzy sobą opowiadaja o komplikacjach przy porodzie, o wylewach, a ja staram się nie słuchać, ale to wszystko przyczynia się tyko do jeszcze większych zmartwień.

Ja plamie co jakiś czas. Kilka dni temu był brąz a w nocy nawet troszkę różu.
Na początku to i żywa krew że skrzepem mi się przytrafiła.
Ja mam blizniaki , podobno niektóre kobiety tak maja , że w ciąży plamia.
Mi co drugi dzien już od samego początku leci też krew z nosa .

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi krew z nosa też często leci, ale to ponoć normalne bo śluzówka pogrubiona w ciaży :)

Witam się serdecznie z Wami swoim pierwszym postem tutaj....

Moja pierwsza ciąża i..... od razu DWA terminy :)
Jedna dzidzia na 2 lipca, druga na 4 lipca ale gin kazała mi być już spakowaną od 1 czerwca więc niewiadomo ;-)
Witaj i gratuluje podwojnego szczescia [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja dostane wynik bezposrednio od lekarza wraz z omowieniem.
Powinnas dostac wynik do reki, niezaleznie od tego jaki jest.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tzn wynik mogę sobie odebrać ale może go też odebrać mój lekarz bo pracuje w tym szpitalu, ale jeśli go nie odbierze to sama to zrobię na drugich prenatalnych, żeby specjalnie nie jeździć skoro jest wszystko dobrze.

Do góry