reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry! Ja już dzieci odprawilam do przedszkola i szkoły i mogę sobie leżeć do 12 :) brakowało mi tego w okresie świąt ;)

Trzymam kciuki za wizyty! Ja mam 12 dopiero... tak strasznie mnie męczy to kto jest w tym brzuchu... porownywalnie do tego jak po owulacji czekalam na okres czy przyjdzie, czy sie udało ;) niby mi nie zależy by wiedzieć, a jednak ;) to chyba te hormony robią ze mną taką wariatke ;)
Mam to samo :p Jakbym M nie zależało, żeby się dowiedzieć to bym spokojnie myślę wytrzymała, ale jak już lekarz nam powiedział, że chyba chłopiec to teraz ta niepewność mnie męczy bardzo, a gdzie tam 12 lutego.

reklama
Ja też już wizyty nie mogę się doczekać, a mam 15,
Ja teraz walczę ze śniadaniem mały ostatnio nie chce jeść rano, może przez ten katar ale już mu przeszlo

Witam nowe mamusie, to sporo mam jest w dwupaku :)

Mam to samo :p Jakbym M nie zależało, żeby się dowiedzieć to bym spokojnie myślę wytrzymała, ale jak już lekarz nam powiedział, że chyba chłopiec to teraz ta niepewność mnie męczy bardzo, a gdzie tam 12 lutego.
Ola podobno z chłopca ciężko żeby się cos zmieniło, predzej odwrotnie
Chociaż znam 2 dziewczyny co miały mieć chłopców a tu dziewczynki

Ola podobno z chłopca ciężko żeby się cos zmieniło, predzej odwrotnie
Chociaż znam 2 dziewczyny co miały mieć chłopców a tu dziewczynki
Niby tak, tylko zastanawiam się na ile było wiarygodne to określenie płci bo byłam podczas ostatniej wizyty w 12+3 a niby do 12 tygodnie narządy płciowe wyglądają tak samo.

Może gdyby nie był pewny to by nic nie mówił, tak jak mój stwierdził że jeszcze za wcześnie
No chyba masz rację :) Lekarz mi powiedział dopiero jak sama zapytałam kiedy można rozpoznać płeć, że wychodzi na to, że ma coś między nóżkami, niby nam pokazał i faktycznie było coś widać :p

Witam was dziewczyny z rana. Dzwoniłam do poradni prenatalnej. Niestety nie udało mi się wcisnąć bo mają komplet juz na cały styczeń. .. troszkę jestem zła że tamten lekarz wcześniej mi nie kazał zrobić tych badań. [emoji46]no cóż nic nie zrobię. Ważne że maleństwo i tak zdrowe jest według lekarza

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

No chyba masz rację :) Lekarz mi powiedział dopiero jak sama zapytałam kiedy można rozpoznać płeć, że wychodzi na to, że ma coś między nóżkami, niby nam pokazał i faktycznie było coś widać :p

Na kolejnej wizycie jak będzie ci robić usg to napewno potwierdzi jeszcze
Mi w 15 tyg na usg powiedział ze będzie dziewczynka i w 20 na prenatalnych potwierdził

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja ju dziś na 15:20 mam usg prenatalne cieszę się bardzo nawet jak mi dziś nie potwierdzi płci to potem idę 20 stycznia do swojego giną to będzie 16 tydz to napewno mi powie [emoji4]
Jestem jakoś wyjątkowo spokojna modlę się tylko żeby maleństwo było zdrowe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny dzisiaj jest piękny dzień słoneczko świeci i od razu chce się więcej i poza tym ja też dzisiaj sprawdzę co tam w brzuchu słychać o 16.45 nie mogę się już doczekać[emoji2] Teraz muszę się czym zająć żeby czas szybciej zleciał. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Witam nowe mamusie[emoji1]

Do góry