reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam was dziewczyny z rana. Dzwoniłam do poradni prenatalnej. Niestety nie udało mi się wcisnąć bo mają komplet juz na cały styczeń. .. troszkę jestem zła że tamten lekarz wcześniej mi nie kazał zrobić tych badań. [emoji46]no cóż nic nie zrobię. Ważne że maleństwo i tak zdrowe jest według lekarza

f2w3yx8ddqkwmvgt.png
Jejku, szkoda. [emoji20] Uwazam, ze powinni Cie wcisnac dodatkowo. A moze podejdz popytac lekarza bezposrednio?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Tzn wynik mogę sobie odebrać ale może go też odebrać mój lekarz bo pracuje w tym szpitalu, ale jeśli go nie odbierze to sama to zrobię na drugich prenatalnych, żeby specjalnie nie jeździć skoro jest wszystko dobrze.
Aha, to rozumiem. Myslalam, ze w ogole nie daja jak jest ok.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny czy planujecie kupić jakieś ciuszki w rozmiarze 50? Troszkę czytałam i sporo dziewczyn pisało, że nawet jak dziecko urodziło się 55cm to ciuszki w rozmiarze 56 były dużo za luźne. W ogóle jakie ciuszki kupić na lipiec dla noworodka? Nie mam pojęcia co i jak bo to pierwsze dziecko a nie chciałabym też go przegrzać. Myślicie, że można ubierać noworodka jeśli jest ciepło tak koło 30 stopni w body z krótkim rękawem? Swoją drogą straszne są rozbieżności między tą rozmiarówką, kupiłam body w rozmiarze 68 które wygląda jak inne w rozmiarze 56.

Dziewczyny czy planujecie kupić jakieś ciuszki w rozmiarze 50? Troszkę czytałam i sporo dziewczyn pisało, że nawet jak dziecko urodziło się 55cm to ciuszki w rozmiarze 56 były dużo za luźne. W ogóle jakie ciuszki kupić na lipiec dla noworodka? Nie mam pojęcia co i jak bo to pierwsze dziecko a nie chciałabym też go przegrzać. Myślicie, że można ubierać noworodka jeśli jest ciepło tak koło 30 stopni w body z krótkim rękawem?
Ja planuje najniższy rozmiar 56 :) Przynajmniej na razie tak myslę. może kupię ze 2 kaftaniki i 2 bodziaki na 50 cm :)

Witam dziewczeta [emoji3]
My z M poszalelismy w nocy pierwszy raz odkad jestem w ciazy [emoji3] Ale mi sie dobrze spalo [emoji2] Nie moglam wstac, a musze jechac po te wyniki. Eh...a moglabym sie wreszcie wyspac.

A...i zaczynam dzis II trymestr [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry