reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja bede miala po tygodniu, czyli jutro [emoji5] Juz mam coraz wiekszego stresa [emoji33]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dziewczyny a to dostajecie wyniki? Bo ja tylko wtedy jeśli test wyjdzie nie tak jak powinien.

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty :) Ale Wam zazdroszczę, może dowiecie się kto mieszka w brzuszku :) Żałuję, że mnie umówili na takim wczesnym etapie ciąży bo może też bym się dowiedziała czegoś więcej no ale już po fakcie :)
martaaa515 a o której masz wizytę?

Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty :) Ale Wam zazdroszczę, może dowiecie się kto mieszka w brzuszku :) Żałuję, że mnie umówili na takim wczesnym etapie ciąży bo może też bym się dowiedziała czegoś więcej no ale już po fakcie :)
martaaa515 a o której masz wizytę?
O 15 dopiero [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja też po dzisiejszej wizycie. Wszystko dobrze, wyniki książkowe :) we wtorek badania prenatalne, na które dostalam skierowanie, więc trochę kasy zostanie w kieszeni :) po wizycie odetchnelam, mogę spokojnie zacząć denerwować się przed wtorkiem :)

Super , że wszystko oki :) . Haha z tymi stresami to my jesteśmy dobre ledwo co wyjdziemy z gabinetu a już się stresujemy kolejnymi wizytami:D

Tak chyba zrobię. To była tylko ta jedna kropeczka. Czuję sie świetnie, brzuch mnie nie boli. Zobaczę jak będzie jutro, jeśli się nie powtórzy to dam temu spokój, jeśli coś się będzie działo pojadę na ip. Dzieki :* Wolałam Was zapytać bo wiem że są tu dziewczyny które plamiły od początku ciaży. Jeśli mogę Cię zapytać to w jakich ilosciach plamiłaś?
Ja plamie co jakiś czas. Kilka dni temu był brąz a w nocy nawet troszkę różu.
Na początku to i żywa krew że skrzepem mi się przytrafiła.
Ja mam blizniaki , podobno niektóre kobiety tak maja , że w ciąży plamia.
Mi co drugi dzien już od samego początku leci też krew z nosa .

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry! Ja już dzieci odprawilam do przedszkola i szkoły i mogę sobie leżeć do 12 :) brakowało mi tego w okresie świąt ;)

Trzymam kciuki za wizyty! Ja mam 12 dopiero... tak strasznie mnie męczy to kto jest w tym brzuchu... porownywalnie do tego jak po owulacji czekalam na okres czy przyjdzie, czy sie udało ;) niby mi nie zależy by wiedzieć, a jednak ;) to chyba te hormony robią ze mną taką wariatke ;)

Do góry