reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Hej Mamuski, to ja Niusia_23, aczkolwiek teraz pod nickiem Niuia_83, musialam sie zarejestrowac na nowo, bo cos niechcialo mi dzialac na starym koncie, nie wiem dlaczego:no:

Buziaczku, ja robie jutro lososia z warzywkami (brokulki,kalafior,groszek,marchewka) i do tego dziki ryz(bardzo dobry i zdrowy).

Teraz juz zmykam spac, a jutro nadrobie zaleglosci na pozostalych watkach.

OCzywiscie zycze wszystkim maluszka wszystkiego najlepszego z okazji skonczenia 7miesiaczka (troche po czasie, ale lepiej pozno niz wcale), mam nadzieje ze Wy i Wasze pociechy macie sie dobrze, jutro poczytam co skrobalyscie przez ostatnie dni;-)

Pozdrawiam cieplutko i zycze dobrej nocki.

Ja mam ten sam problem z plamami. Uzywam Vizira i caly czas tak samo. Marchewka i jabłko nie schodzi. Nie wiem po co oni tak reklamują te proszki skoro nie odpierają zwyklej marchewki. Kolezanka poleciła mi polac Vanisch a potem wrzucic do prali. Boję się uczulenia ale wypróbuję, to Wam dam znac.

Jabłko nie spierze się nawet po najlepszym proszku i po vanische. U nas marchewka się spiera. i to zwykłym proszkiem:) ale używam BOBASA i po nim też nie ma śladu marchewki.
Bałam się po soku z jagód ale też ładnie zeszło.

Julkowa ja staram się od razu zaprać (czasem schodzi), bo jak odłoże na później (zaschnie), to nie ma szans na spranie.:no: A piore w Jelpie. Zresztą zauważyłam, że jak ugotuję, to plamy łatwiej schodzą.:tak: Nie wiem co to za barwniki dodają do słoiczków, że tak ciężko sprać.:confused:
A sposoby jak usuwać plamy (nie tylko po jedzeniu) są fajne na stronce: Usuwanie plam
Dziekujemy za podpowiedz i stronkę juz zapisałam sobie w zakładkach na pewno się przyda.

reklama
Do góry