reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

buziaczku,oznajmiam,że stuknęło Ci 1900 posta:tak::-D.
julkowa,ze względu na nową pralkę ze wsadem 8kg,piorę i małego i nasze to mieszam po połowie Persil Gold i Sensitive,mam funkcję namaczania i wsio schodzi:tak:.:errr::errr::errr::errr: Tu Olo

reklama
My uzywamy farleys ale tez nie spiera tych palm po marchewce:wściekła/y: dodaje czasem plynu persil tez sensitive ale :wściekła/y:tylko ladnie pachnie i miekkie sa ubranka . ale plamy nadal sa ja mysel ze trzeba poprostu opdrazu zdejmowac i zapierac wtedy moze sie uda uniknac plam chociarz to tez nie zawsze , ma bardzo mocny barwnik.
:-( nie znam innych sposobow . pozdrawiam

buziaczku,oznajmiam,że stuknęło Ci 1900 posta:tak::-D.
julkowa,ze względu na nową pralkę ze wsadem 8kg,piorę i małego i nasze to mieszam po połowie Persil Gold i Sensitive,mam funkcję namaczania i wsio schodzi:tak:.:errr::errr::errr::errr: Tu Olo
Może to sprawka tego Golda bo ten Sensitiv jest chyba za słaby mimo to że świeże plamy jeśli mam taka mozliwośc to od razu namaczam a później piorę.
Dziękuję za pomoc będziemy testować inne.

Julkowa ja staram się od razu zaprać (czasem schodzi), bo jak odłoże na później (zaschnie), to nie ma szans na spranie.:no: A piore w Jelpie. Zresztą zauważyłam, że jak ugotuję, to plamy łatwiej schodzą.:tak: Nie wiem co to za barwniki dodają do słoiczków, że tak ciężko sprać.:confused:
A sposoby jak usuwać plamy (nie tylko po jedzeniu) są fajne na stronce: Usuwanie plam

Buziole dla siedmiomiesieczniakow:-)

Laura marudna dzis wiec zabrala mi caly dzionek

Buziaczku ja uzywam tego Persila sensitiv w zelu i jestem zadowolona.Ale z doswiadczenia wiem ze co kraj to inny jest w PL calkiem inaczej pachnie

Asiulinka ja tez chce zeby mama przyszla i zebym miala chwile dla siebie.Zazdroszcze Ci

Iiwka to ile masz na tej wadze?

Jasmina mojego tez nie bedzie witaj w gronie samotnych mam

Nam dzionek zleciał całkiem całkiem ,mimo że zaczął sie dośc wczesnie jak dla mnie bo Julek od 7 rano rozrabia.Najlepsze w dzisiejszym dniu to to ze dostałam w końcu @ uff aż mi ulżyło.I chumorek sie poprawił.
Dziewczyny w jakim proszku pierzecie ciuszki,bo ja mam problemy z plamami po daniach z zawartościa marchewki.Może macie jakieś sposoby.bo ten mój łobuz to nie ma dnia żeby się nie usmarował przy jedzeniu mimo stosowaniu śliniaków.
Obecnie używam Persila Sensitiv i niestety nie spiera tej marcheweczki ani nawet śliny z białych bodów.Na samym początku stosowaliśmy tez Lovele,Jelp ale wtedy nie mieliśmy jeszcze takich plam.Więc nie wiem czy się sprawdzą.

Ja mam ten sam problem z plamami. Uzywam Vizira i caly czas tak samo. Marchewka i jabłko nie schodzi. Nie wiem po co oni tak reklamują te proszki skoro nie odpierają zwyklej marchewki. Kolezanka poleciła mi polac Vanisch a potem wrzucic do prali. Boję się uczulenia ale wypróbuję, to Wam dam znac.

Hejka , Blanusia juz spi po meczacym placzliwym i przemarudzonym dniu zasnela , ale juz sie kreci i chyba znow zabki nie daja jej spac i jesc:wściekła/y:kurcze i znow mi zmarnieje dziecko ...schudnie w oczach:-(
Ja uciekam sie myc , umyc garki, i juz jutro uprasuje i wypiore bo jestem padnieta...biore witaminy na wzmocnienie ale ...kiepsko dzialaja :dry:

Buziole dla siedmiomiesieczniakow:-)

Laura marudna dzis wiec zabrala mi caly dzionek

Buziaczku ja uzywam tego Persila sensitiv w zelu i jestem zadowolona.Ale z doswiadczenia wiem ze co kraj to inny jest w PL calkiem inaczej pachnie
ja tez go uzywam ale dodaje proszku jeszcze, bo slabo dziala fakt jest fajny , bo ma super konsystencje jest wydajny ladnie pachnie i nie drrogi.ale plamy zoastaja:dry:
moze wina wody? nie wiem ok uciekam papa

reklama
Do góry