na dole nie ma siusiaka , wiec po mamusi jak nic;-):-)
reklama
dziewczyny co robicie na obiad jutro ??bo mnie juz sie pomysly skonczyly
Marta1981
Rodzyneczka
a pościsz jutro czy nie?
ja poszcze , maz nie a wiec nie wiem co mam zrobic a co Ty Marto robisz?
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Hej Mamuski, to ja Niusia_23, aczkolwiek teraz pod nickiem Niuia_83, musialam sie zarejestrowac na nowo, bo cos niechcialo mi dzialac na starym koncie, nie wiem dlaczego
Buziaczku, ja robie jutro lososia z warzywkami (brokulki,kalafior,groszek,marchewka) i do tego dziki ryz(bardzo dobry i zdrowy).
Teraz juz zmykam spac, a jutro nadrobie zaleglosci na pozostalych watkach.
OCzywiscie zycze wszystkim maluszka wszystkiego najlepszego z okazji skonczenia 7miesiaczka (troche po czasie, ale lepiej pozno niz wcale), mam nadzieje ze Wy i Wasze pociechy macie sie dobrze, jutro poczytam co skrobalyscie przez ostatnie dni;-)
Pozdrawiam cieplutko i zycze dobrej nocki.
Buziaczku, ja robie jutro lososia z warzywkami (brokulki,kalafior,groszek,marchewka) i do tego dziki ryz(bardzo dobry i zdrowy).
Teraz juz zmykam spac, a jutro nadrobie zaleglosci na pozostalych watkach.
OCzywiscie zycze wszystkim maluszka wszystkiego najlepszego z okazji skonczenia 7miesiaczka (troche po czasie, ale lepiej pozno niz wcale), mam nadzieje ze Wy i Wasze pociechy macie sie dobrze, jutro poczytam co skrobalyscie przez ostatnie dni;-)
Pozdrawiam cieplutko i zycze dobrej nocki.
Marta1981
Rodzyneczka
Sobie zrób naleśniki na słodko a swojemu paszteciki i barszczyk albo placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym.ja poszcze , maz nie a wiec nie wiem co mam zrobic a co Ty Marto robisz?
Za mną chodzi ryba po grecku
I
iiwka
Gość
Ja mam ten sam problem z plamami. Uzywam Vizira i caly czas tak samo. Marchewka i jabłko nie schodzi. Nie wiem po co oni tak reklamują te proszki skoro nie odpierają zwyklej marchewki. Kolezanka poleciła mi polac Vanisch a potem wrzucic do prali. Boję się uczulenia ale wypróbuję, to Wam dam znac.
Jabłko nie spierze się nawet po najlepszym proszku i po vanische. U nas marchewka się spiera. i to zwykłym proszkiem ale używam BOBASA i po nim też nie ma śladu marchewki.
Bałam się po soku z jagód ale też ładnie zeszło.
julkowa
Agentka 002 :-)
Dziekujemy za podpowiedz i stronkę juz zapisałam sobie w zakładkach na pewno się przyda.Julkowa ja staram się od razu zaprać (czasem schodzi), bo jak odłoże na później (zaschnie), to nie ma szans na spranie. A piore w Jelpie. Zresztą zauważyłam, że jak ugotuję, to plamy łatwiej schodzą. Nie wiem co to za barwniki dodają do słoiczków, że tak ciężko sprać.
A sposoby jak usuwać plamy (nie tylko po jedzeniu) są fajne na stronce: Usuwanie plam
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Asiulinka, dzieki za stronke, napewno sie przyda nie raz:-)
reklama