U nas ze spaniem pogorszyło się od jakiegos dobrego tygodnia. Julia miała trzydniówkę i często się budziła w nocy na picie. Po trzydniówce ani śladu a budzenie zostało. Śpi za to rano trochę dłużej niz zwykle czyli do 7 a nawet do 8 ale za to wo nocy po 5 pobudek. zasypia co prawda ładnie sama w łóżeczku, napije się i wraca do swojego łóżeczka ( no chyba, ze mi sie przyśnie przy karmieniu to trochę razem pośpimy ale max po godzinie budze się połamana i odkłdam ja)
reklama
Dokladnie tak samo robie, jak mam zly humorek, albo jak sie posprzeczam z Mezulkiem,lub cos jest nie tak dziala niesamowicie szybciutko, milosc ma niesamowita sile... :-)Głowa do góry będzie dobrze,u mnie też ostatnio złe humory ale zawsze wtedy patrzę na swojego bąbla i wiem że jest super bo jest on i jest zdrowy.W moim przypadku to zawsze działa.
Choć ostatni też wszystko mnie przerasta-brak snu,spóźniający sie okres,drobne i jak się póżniej okazuje nie potrzebne kłótnie z mężem oraz wszędobylska teściowa.....mozna by tak wymieniac bez liku.
Proponuję zatem szybka terapię-popatrz przez kilka minut na synka,myśląc o tym co robiła bys teraz gdyby nie pojawił sie na świecie,następnie wyjdź z pokoju na kilka minut wracając zwróć uwage na reakcje synka.CZYŻ TO NIE JEST CUDOWNE.(ta reakcja na nasz widok dla której jesteśmy w stanie znieść wszystko)
Powodzenia;-)
U Nas zabki ida strasznie ciezko :-(dnie i noce sa do bani ...wszyscy skacza wokol Blani bo maruda i wyje ...a noce brak slow nawet paracetamol nie pomagaHej
Buziaczek1626 ja byłam z malutką na spacerku i w solarium. teraz Malutka śpi a ja pije herbatke przed kompem, a ogólnie to nuda, ciągle te same zajęcia.
Milenka zrobiła dwie naprawe brzydkie kupki dzisiaj, czekam co dalej będzie ale nie ma więcej, więc może to po wczorajszym deserku z jogurtem hmm.
Moja codziennie wstaje o 8. Tyle pobudek miałaś to napewno ząbki, moja jeszcze nie ma, ale jakaś niespokojna ostatnio w nocy tak poszlo****e czasami, może to ząbaki? :|
Julkowa ha ha naprawde super.....
Aga1983 u nas też podobnie ja bez Milenki nie wychodze zabardzo, dwa razy w tygodniu chodze na solarium, o takiej godzinie kiedy malutka zaraz idzie spać, zawsze usypia ja tatuś, ale ostatnio tak mu płakała szczypała go szarpała się i miał po mnie dzwonić, ale jakoś przeszło, ja wiem że Ona chciała do mnie, czasami tak robi i nikt jej nie uspokoi tylko moje rączki i przytulanie całowanie śpiewanie. Będzie coraz gożej z tym, Moja nielubi obcych, odwraca główke i buczy, co znaczy ostrzegam będe płakać.
Dzisiaj ze spacerku spory kawał niosłam mojego skarba na rękach bo w wóziu było źle.
Moze akurat zabki beda u Was szly a ma rozpulchnione dziaselka? zaczerwienione??
ojoj nie zdolam dzis kazdej odpisac .
A te sklepy to Primark, H&M, Toys, Tesco, Morisson (ale nie kazdy) marks &spencer, a lepsze to next , mothercare itp. a ja fajne ubranka mam z tesco takie na codzien a lepsze do wyjscia z nexta i mothercare nie niszcza sie szybko , nie spiera sie kolor dobre gatunkowo - polecam.
jasmina111
Fan(ka)
W Primarku w tamtym roku kupiłam mojej córci kilka naprawdę fajnych ubrać za naprawdę małą kasę. Mówię tu w porównaniu z cenami w Polsce. Ubranka bardzo ładne.
Dawid dzisiaj w nocy dał poprostu czadu. Zauwarzyłam że jak jest wietrzna pogoda wieje silny wiatr to Dawid nie może spać. W nocy dzisiaj wiało i mały budził się średnio co 40 minut.
Dzisiaj przyjedzie do mnie koleżanka więc poplotkujemy sobie. Troche pomoże mi z angielskim (ciągle się uczę). Męża nie będzie przez 4 dni, buuuu. Ale cóż praca prac praca, w szczególności że ja nie pracuję.
Idę zrobić sobie kawusię
pozdrawiam i miłego dnia
Dawid dzisiaj w nocy dał poprostu czadu. Zauwarzyłam że jak jest wietrzna pogoda wieje silny wiatr to Dawid nie może spać. W nocy dzisiaj wiało i mały budził się średnio co 40 minut.
Dzisiaj przyjedzie do mnie koleżanka więc poplotkujemy sobie. Troche pomoże mi z angielskim (ciągle się uczę). Męża nie będzie przez 4 dni, buuuu. Ale cóż praca prac praca, w szczególności że ja nie pracuję.
Idę zrobić sobie kawusię
pozdrawiam i miłego dnia
I
iiwka
Gość
cicho i tu jest???
Prosze bardzo ;-)Buziaczek dzięki:-);-)
zaraz piszę do brata żeby troszkę po tych sklepach polatał
a najlepiej kupwac w styczniu i lutym - na poczatku bo zeczy sa za grosze, naprawde sa wielkie wyprzedaze
a ja sie melduje ze zyjemy Blania kima w lzoeczku a ja ide cos z jesc bo glodna jestem :-)
a co wy dzis porabiacie u nas pogoda kiepska wiec chyba na spacer nie pojdziemy , chyba ze sie polepszy ;-)
My też dzisiaj w domku siedzimy. Ale przyszła moja mama, żeby się z Maciusiem pobawić. Więc miałam triche luzu -ona zajęła się chłopakami, a ja miałam chwilkę, żeby poprasować.
Teraz Grześ zasnął i ja zrobiłam sobie przerwę -piję kawkę i BB.:-)
I
iiwka
Gość
jestem załamana!!! Wróciłam od szwagierki... Ważyłam się u niej... za dużo. Od dzisiaj przechodzę na dietę i to ostrą!!!!
julkowa
Agentka 002 :-)
Nam dzionek zleciał całkiem całkiem ,mimo że zaczął sie dośc wczesnie jak dla mnie bo Julek od 7 rano rozrabia.Najlepsze w dzisiejszym dniu to to ze dostałam w końcu @ uff aż mi ulżyło.I chumorek sie poprawił.
Dziewczyny w jakim proszku pierzecie ciuszki,bo ja mam problemy z plamami po daniach z zawartościa marchewki.Może macie jakieś sposoby.bo ten mój łobuz to nie ma dnia żeby się nie usmarował przy jedzeniu mimo stosowaniu śliniaków.
Obecnie używam Persila Sensitiv i niestety nie spiera tej marcheweczki ani nawet śliny z białych bodów.Na samym początku stosowaliśmy tez Lovele,Jelp ale wtedy nie mieliśmy jeszcze takich plam.Więc nie wiem czy się sprawdzą.
Dziewczyny w jakim proszku pierzecie ciuszki,bo ja mam problemy z plamami po daniach z zawartościa marchewki.Może macie jakieś sposoby.bo ten mój łobuz to nie ma dnia żeby się nie usmarował przy jedzeniu mimo stosowaniu śliniaków.
Obecnie używam Persila Sensitiv i niestety nie spiera tej marcheweczki ani nawet śliny z białych bodów.Na samym początku stosowaliśmy tez Lovele,Jelp ale wtedy nie mieliśmy jeszcze takich plam.Więc nie wiem czy się sprawdzą.
reklama
Glowa do gory ;-)maly zacznie chodzic a Ty nie nadazysz za nim bioegac wtedy zrzucisz zbedne kg ;-) polecam jesc kolacje o 18 i rano dopiero sniadanie wartosciowe platki sniadaniowe -musli i o stalych porach jedzonko ja uwielbiam platki sniadaniowe z owocami malinki truskawki i wisnie mnaim mnaim ;-)jestem załamana!!! Wróciłam od szwagierki... Ważyłam się u niej... za dużo. Od dzisiaj przechodzę na dietę i to ostrą!!!!
Mnie tez czeka gora prania ale jakos ciezko mi sie do niej zabrac juz kilka dni odwlekam z nia.My też dzisiaj w domku siedzimy. Ale przyszła moja mama, żeby się z Maciusiem pobawić. Więc miałam triche luzu -ona zajęła się chłopakami, a ja miałam chwilkę, żeby poprasować.
ale juz dzis musze to zrobic - zawsze to mowie
my dzis tez w domu i Blanka daje popalic , nie spala prawie nic bo jakas baba zastukala do drzwi i obudzila Mi dziecko Tescie tez byli ale tylko chwilke wiec Mala za bardzo z nich nie skorzystala hehe
uciekam probowac ja uspic bo bedzie mi sie rozbijac