reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

No adresik ze sposobami na plamy, zapewne nam się przyda.:tak: Jeszcze wiele przed nami.Ciekawe na jakie pomysły wpadną nasze dzieciaczki?:confused::-D

reklama
Hej Mamuski, to ja Niusia_23, aczkolwiek teraz pod nickiem Niuia_83, musialam sie zarejestrowac na nowo, bo cos niechcialo mi dzialac na starym koncie, nie wiem dlaczego:no:

Buziaczku, ja robie jutro lososia z warzywkami (brokulki,kalafior,groszek,marchewka) i do tego dziki ryz(bardzo dobry i zdrowy).

Teraz juz zmykam spac, a jutro nadrobie zaleglosci na pozostalych watkach.

OCzywiscie zycze wszystkim maluszka wszystkiego najlepszego z okazji skonczenia 7miesiaczka (troche po czasie, ale lepiej pozno niz wcale), mam nadzieje ze Wy i Wasze pociechy macie sie dobrze, jutro poczytam co skrobalyscie przez ostatnie dni;-)

Pozdrawiam cieplutko i zycze dobrej nocki.
Witaj Nusia ciesze sie ze jestes , widzialam gdzies juz Twpoj nick wczensiej i tak jakos pomyslalam ze to mozesz byc Ty :-p:tak: jak tam Synus pokaz nam go ;-)ciekawe jak wyglada teraz :tak:
Sobie zrób naleśniki na słodko a swojemu paszteciki i barszczyk albo placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym:tak:.
Za mną chodzi ryba po grecku
Dziekuje za podpowiedzi , dzis zaserwowoalam rybke na obiadek :tak:
Jabłko nie spierze się nawet po najlepszym proszku i po vanische. U nas marchewka się spiera. i to zwykłym proszkiem:) ale używam BOBASA i po nim też nie ma śladu marchewki.
Bałam się po soku z jagód ale też ładnie zeszło.
UUuuuu to jakis magiczny masz proszek do ubran u nas zadko sie spiera marchewka jabluszko predzej :tak:

co tam dzis robicie dziewczyny ??

a ja mam pytanie czy wiecie lub znacie jakies domowe sposoby na tradzik ? na plecach mam i na buzi i to coraz wiekszy nasila mi sie i walcze juz z tym jakis czas, zadne kosmetyki nie pomagaja :-:)-(a to takie meczace i dreczace:dry::dry:

Ja polecam na tradzik szare mydło buziaczku.

My pierzemy w jelpie , plamy z jablek zostaja, z marchwi schodzą.

Mamusie chłopców - sciagacie swoim synkom napletek? Moja koleznka ma synka w wieku naszych i jemu juz cały schodzi. Jak to jest?

Pozdrawiam.

Buziaczku szeremydełko jest dobre ale bardzo wysusza skóre wiec musisz tez ja dobrze nawilzać. Może metoda pracochłonna ale wydaje mi sie ze skuteczna no i smierdzi to szare mydło troche.

Buziaczku szeremydełko jest dobre ale bardzo wysusza skóre wiec musisz tez ja dobrze nawilzać. Może metoda pracochłonna ale wydaje mi sie ze skuteczna no i smierdzi to szare mydło troche.
wiem wiem ze dziwnie pachnie, le moze akurat pomoze, postaram sie ja nawilzac , ale czym by nie zatkac porow :confused: ja kiedys mialam krzajke na stopie (na basen chodzilam) i zarazilam sie mimo ze mialam klapki to wlasnie szare mydlo mi pomoglo to wyleczyc:tak:

reklama
Mamusie chłopców - sciagacie swoim synkom napletek? Moja koleznka ma synka w wieku naszych i jemu juz cały schodzi. Jak to jest?
Sprawdzam Dawidkowi i staram się odciągać mu w czasie kąpieli, troche się boję że go uszkodzę... Ale mojemu nie schodzi...
Z tymi chłopakami to same problemy: jak nie jajeczka to siusiaki:-(

pozdrawiam

Do góry