Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Cześć wszystkim. Jak tam wasze objawy zbliżającego się porodu? Ja mam dosyć nieprzyjemne bóle jak przy @. Ale zawsze miesiączkę przechodziłam do bani. Tylko jak brałam pigułki to było znośnie, a odkąd przestałam to strasznie cierpiałam. No więc teraz najczęsciej mnie boli w nocy i nad ranem. Co prawda nie tak bardzo jak potrafiło przed okresem ale ból jest umiejscowiony w dole brzucha i przechodzi na pachwiny do ud. Dzisiaj obudziłam się przez to o 5:30 rano i bolało mnie przez godzinkę. Potem zasnęłam.
Wczoraj było to samo też o tej porze.
W dzień coraz częsciej napina mi się brzuch i czuję takie parcie ni to na pęcherz ni to na ... kupkę
Ale brzuch mam nadal tak jak wcześniej tzn nie zauważyłam żadnego obniżenia.
No i po seksie wszystko jest maksymalnie napięte jakieś pół godzinki a powiem szczerze, że odkąd zaczęłam 38 tydz to już się nie oszczędzam pod tym względem DOBRANOC niech nam się przyśnią nasze maluchy :-)
Wczoraj było to samo też o tej porze.
W dzień coraz częsciej napina mi się brzuch i czuję takie parcie ni to na pęcherz ni to na ... kupkę
Ale brzuch mam nadal tak jak wcześniej tzn nie zauważyłam żadnego obniżenia.
No i po seksie wszystko jest maksymalnie napięte jakieś pół godzinki a powiem szczerze, że odkąd zaczęłam 38 tydz to już się nie oszczędzam pod tym względem DOBRANOC niech nam się przyśnią nasze maluchy :-)