reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

Kasiula tak tak lekarze mówią ze będzie chłopak ;) wiec trochce się nastawiam na mojego Adasia ale jak wiadomo może być różnie wiec w razie czego byle było zdrowe ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny każda ma fajny brzuszek ;) każdy inny na pocieszenie dodam że u mnie myślą że ja już rodze a jak mowie ze w lipcu to dziwnie się patrzą ale mam to w nosie a w sumie nie ma zle jak na 7 mięsa prawie mam +9kg i wiecie nawet się nie przejmuje ;)Ważne ze Asasiowi jest wygodnie ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Paula, jaki zgrabniutki brzusio! :-)

Wmazur - świetnie wyglądasz :-)

Julka - super! chyba wystrzelił teraz do przodu??

Sylwia - świetny brzucholek!! :-)

Gwiazda - bardzo ładny, taki spiczasty, prawda? Podobno na chłopca ;-) :p

Agula - świetnie wyglądasz!! Do czego chcesz się motywować??

A to ja. Wybaczcie tę toaletę na drugim tle ;-)

27+2

Zobacz załącznik 754676

Kasiulka- już miałam wcześniej to napisać, ale ciągle wątek "lipiec" mnie zagaduje :D, Ty tak sympatycznie wyglądasz, że aż przyjemnie się na Ciebie patrzy! :) poważnie. Ja to mam wyraz twarzy jak zołza :D

A jakie są zabobony o kształcie brzucha bo nie doslyszalam?[emoji2]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Że jak spiczasty, to niby chłopak :D Nigdy nei wierz te głupoty ;-)

Kasiulka- już miałam wcześniej to napisać, ale ciągle wątek "lipiec" mnie zagaduje :D, Ty tak sympatycznie wyglądasz, że aż przyjemnie się na Ciebie patrzy! :) poważnie. Ja to mam wyraz twarzy jak zołza :D

Rany, Agula, aż mnie ścięło z nóg! Strasznie mi miło i bardzo Ci dziękuję :-) :D

Kkasiulka swietnie wygladasz!!
A toalete czyt. Łazienkę z tego co widać na zdjeciu to masz prześliczna!

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję Ci bardzo :-) Ta łazienka to moje marzenie - jest tylko moja i M. - ona jest przy naszej sypialni, dzieciaki i goście mają swoją.

Jak się człowiek czuje jak słoń, to chłonie jak gąbka te wszystkie miłe słowa.... Są mnie (pewnie nam wszystkim) niezwykle potrzebne.....Jeszcze raz dziękuję :)

reklama
Witam z moją Anią :) 29tydz :)

p.s. ale mam lustro brudne! matkoooo

Załączniki

• 20160419_114657.jpg
    20160419_114657.jpg
    536,3 KB · Wyświetleń: 174
Ostatnia edycja:
Do góry