reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

Kasiula tak tak lekarze mówią ze będzie chłopak ;) wiec trochce się nastawiam na mojego Adasia ale jak wiadomo może być różnie wiec w razie czego byle było zdrowe ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny każda ma fajny brzuszek ;) każdy inny na pocieszenie dodam że u mnie myślą że ja już rodze a jak mowie ze w lipcu to dziwnie się patrzą ale mam to w nosie a w sumie nie ma zle jak na 7 mięsa prawie mam +9kg i wiecie nawet się nie przejmuje ;)Ważne ze Asasiowi jest wygodnie ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Paula, jaki zgrabniutki brzusio! :-)

Wmazur - świetnie wyglądasz :-)

Julka - super! chyba wystrzelił teraz do przodu??

Sylwia - świetny brzucholek!! :-)

Gwiazda - bardzo ładny, taki spiczasty, prawda? Podobno na chłopca ;-) :p

Agula - świetnie wyglądasz!! Do czego chcesz się motywować??

A to ja. Wybaczcie tę toaletę na drugim tle ;-)

27+2

Zobacz załącznik 754676

Kasiulka- już miałam wcześniej to napisać, ale ciągle wątek "lipiec" mnie zagaduje :D, Ty tak sympatycznie wyglądasz, że aż przyjemnie się na Ciebie patrzy! :) poważnie. Ja to mam wyraz twarzy jak zołza :D

A jakie są zabobony o kształcie brzucha bo nie doslyszalam?[emoji2]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Że jak spiczasty, to niby chłopak :D Nigdy nei wierz te głupoty ;-)

Kasiulka- już miałam wcześniej to napisać, ale ciągle wątek "lipiec" mnie zagaduje :D, Ty tak sympatycznie wyglądasz, że aż przyjemnie się na Ciebie patrzy! :) poważnie. Ja to mam wyraz twarzy jak zołza :D

Rany, Agula, aż mnie ścięło z nóg! Strasznie mi miło i bardzo Ci dziękuję :-) :D

Kkasiulka swietnie wygladasz!!
A toalete czyt. Łazienkę z tego co widać na zdjeciu to masz prześliczna!

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję Ci bardzo :-) Ta łazienka to moje marzenie - jest tylko moja i M. - ona jest przy naszej sypialni, dzieciaki i goście mają swoją.

Jak się człowiek czuje jak słoń, to chłonie jak gąbka te wszystkie miłe słowa.... Są mnie (pewnie nam wszystkim) niezwykle potrzebne.....Jeszcze raz dziękuję :)

reklama
Witam z moją Anią :) 29tydz :)

p.s. ale mam lustro brudne! matkoooo

Załączniki

• 20160419_114657.jpg
    20160419_114657.jpg
    536,3 KB · Wyświetleń: 175
Ostatnia edycja:
Do góry