reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

Boziuuu jakie ładne brzuchole !! :)
Ja czuję się jak słoń :( na wagę nie wchodzę ...Mam wrażenie, że brzuch mam jak do porodu. Z tygodnia na tydzień rośnie jak balonik.

reklama
Boziuuu jakie ładne brzuchole !! :)
Ja czuję się jak słoń :( na wagę nie wchodzę ...Mam wrażenie, że brzuch mam jak do porodu. Z tygodnia na tydzień rośnie jak balonik.
Agula może Cię to zaskoczy ale to normalne[emoji1] [emoji6]
I nie przeraź się ale jeszcze urośnie[emoji4]
Byle do przodu... brzuchem

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie większość z nas czuje sie powoli jak "wieloryb " u mnie + 10 kg wiec kręgosłup juz boli , spodni przed ciążowych nie nosze od dawna, a bluzki juz tylko rozmiar większe ;) a gdzie do lipca ..... ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

To moja piłeczka [emoji4] nie wiem czy duża czy mała jak na ten miesiąc. Moja waga tez juz leci w gore jak szalona a najgorsze jest to ze startowałam z dosyc wysoka i boje sie jak to sie skończy ale co tam wiedziałam co mnie czeka decydując sie na ciąże i teraz Malutki jest najważniejszy o wadze bede myślec po porodzie [emoji6]
5f19ec406a05fb9f44eb29806800ebf5.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Paula przecież chudzina jestes! Mala pileczka, znaczy sie taka w sam raz :) :)

Lillylove ja juz od dawna czuje się jak wieloryb ;) dochodze do 12kg na plusie ;) o spodniach sprzed ciąży zapomnialam w 6tc :) :) bluzki chyba musze jakieś kupic bo po malu w żadne swoje sie nie mieszcze (nosilam luzne bluzki/koszulki przed ciązą)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry