reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

Boziuuu jakie ładne brzuchole !! :)
Ja czuję się jak słoń :( na wagę nie wchodzę ...Mam wrażenie, że brzuch mam jak do porodu. Z tygodnia na tydzień rośnie jak balonik.

reklama
Boziuuu jakie ładne brzuchole !! :)
Ja czuję się jak słoń :( na wagę nie wchodzę ...Mam wrażenie, że brzuch mam jak do porodu. Z tygodnia na tydzień rośnie jak balonik.
Agula może Cię to zaskoczy ale to normalne[emoji1] [emoji6]
I nie przeraź się ale jeszcze urośnie[emoji4]
Byle do przodu... brzuchem

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie większość z nas czuje sie powoli jak "wieloryb " u mnie + 10 kg wiec kręgosłup juz boli , spodni przed ciążowych nie nosze od dawna, a bluzki juz tylko rozmiar większe ;) a gdzie do lipca ..... ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

To moja piłeczka [emoji4] nie wiem czy duża czy mała jak na ten miesiąc. Moja waga tez juz leci w gore jak szalona a najgorsze jest to ze startowałam z dosyc wysoka i boje sie jak to sie skończy ale co tam wiedziałam co mnie czeka decydując sie na ciąże i teraz Malutki jest najważniejszy o wadze bede myślec po porodzie [emoji6]
5f19ec406a05fb9f44eb29806800ebf5.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Paula przecież chudzina jestes! Mala pileczka, znaczy sie taka w sam raz :) :)

Lillylove ja juz od dawna czuje się jak wieloryb ;) dochodze do 12kg na plusie ;) o spodniach sprzed ciąży zapomnialam w 6tc :) :) bluzki chyba musze jakieś kupic bo po malu w żadne swoje sie nie mieszcze (nosilam luzne bluzki/koszulki przed ciązą)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry