reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
pas powinno się zapoznać tak żeby dolna część była pod brzuchem a druga przechodziła przez środek piersi

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dokładnie ;) aczkolwiek w ciąży bez tego pasa ciezko by było zapiać pas pod brzuchem

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Niet, nie nosze, nie nosilam i nie zamierzam nosic malego w foteliku samochodowym :) dla mnie fotelik sluzy tylko i wyłącznie do jazdy w samochodzie.

Rozumiem ale taki pierwszy fotelik i tak za każdym razem trzeba przepiac pasem nie da sie jednorazowo

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Lilly miałam taki co byl zapiety pasami z jednej strony i pozniej sie tylko dopinalo ze tak to ujme wiec trwala to sekunde..

Needi Maks sie nie wybudzal jak Go bralam na rece zeby przeniesc, mam nadzieje ze i Juniorek tez nie bedzie :)
Ja bardzo pilnuje zeby moje dzieci jak najbardziej naturalnie sie rozwijaly tzn unikam nienaturalnych pozycji, kanguruje a nie nosze, nie lulam, nie sadzam dziecka, nie prowadzam za raczki itp.

Fazerkamm rozumiem nie noszenia lulania. Ale za rączki przy pierwszych krokach nie bierzesz czy chodzi o to ze w ogóle nie bierzesz za rękę przy spacerze np.?

eiktkw7i1lgslap3.png

reklama
Przy pierwszych krokach nie prowadzam :) dziecko jak będzie gotowe to samo zacznie dreptac :) oczywiście ja obok zeby w razie w zdarzyc zlapac ale nigdby nie prowadzalam bo tym to tylko krzywdę mozna dziecku zrobic.
Na spacerach jak dziecko samo nauczylo sie chodzi to oczywiscie tam gdzie trzeba idzie za reke :)

Do góry