reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
Czy tak fajnie to nie jestem pewna ;) urodzic takiego kloca jest naprawdę ciezko :( z pierworodnym mialam problem a jak ten bedzie większy? (A narazie jest) Zaczynam sie bac ;)
Lekarz się troche zaniepokoil ze taki byczek z Niego bo to np o cukrzycy może swiadczyc.

Fazerkamm a nie miałaś obciążenia?

eiktkw7i1lgslap3.png

Dziewczyny, uwielbiam oglądać nasze brzuszki. I u wszystkich są coraz wieksze.
Fazerkamm, Twój naprawdę pokaźny, mniej więcej taki jak mój :-)
A to my leci 27 tc, siniaki oczywiście od zastrzyków z clexane

Załączniki

• 27 tc domek Olafa.JPG
    27 tc domek Olafa.JPG
    62,8 KB · Wyświetleń: 147
  • 27 tc.JPG
    27 tc.JPG
    73 KB · Wyświetleń: 151
Czy tak fajnie to nie jestem pewna ;) urodzic takiego kloca jest naprawdę ciezko :( z pierworodnym mialam problem a jak ten bedzie większy? (A narazie jest) Zaczynam sie bac ;)
Lekarz się troche zaniepokoil ze taki byczek z Niego bo to np o cukrzycy może swiadczyc.

A może też o tym że duży:-)
Jak duży to silny a jak silny to zdrowy ;-)

Dziewczyny, uwielbiam oglądać nasze brzuszki. I u wszystkich są coraz wieksze.
Fazerkamm, Twój naprawdę pokaźny, mniej więcej taki jak mój :-)
A to my leci 27 tc, siniaki oczywiście od zastrzyków z clexane

Ajajaj ale bidula z ciebie... takie siniaki :-(
Ej nie mogę dać opcji polub. Wy też?

Dziewczyny a ja to sie boje bo No.moja mama miała porody naturalne gdzie mój brat waga5.500g i62cm dł i ja 5.200g i dl58cm[emoji12] teraz mam177cm wzrostu a moj maz przy porodzie 4.800g długość 56cm i teraz ma190cm to strach jakiego klopsa ja urodzę

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Patuska dopiero bede robic :) w przyszlym tygodniu.

Doris my z tymi brzuchami to leb w leb idziemy :p z tym ze Ty wysoka jestes (dobrze kojarze?) To wtedy nie wyglada az tak komicznie ;)
Ps. Sliczny brzunio :)

Needi oby tak bylo ;)

Wmazur a teraz na usg w normie jest Fasolinka?

Julita1212 slodki domeczek :)

Do góry