reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
Czy tak fajnie to nie jestem pewna ;) urodzic takiego kloca jest naprawdę ciezko :( z pierworodnym mialam problem a jak ten bedzie większy? (A narazie jest) Zaczynam sie bac ;)
Lekarz się troche zaniepokoil ze taki byczek z Niego bo to np o cukrzycy może swiadczyc.

Fazerkamm a nie miałaś obciążenia?

eiktkw7i1lgslap3.png

Dziewczyny, uwielbiam oglądać nasze brzuszki. I u wszystkich są coraz wieksze.
Fazerkamm, Twój naprawdę pokaźny, mniej więcej taki jak mój :-)
A to my leci 27 tc, siniaki oczywiście od zastrzyków z clexane

Załączniki

• 27 tc domek Olafa.JPG
    27 tc domek Olafa.JPG
    62,8 KB · Wyświetleń: 144
  • 27 tc.JPG
    27 tc.JPG
    73 KB · Wyświetleń: 147
Czy tak fajnie to nie jestem pewna ;) urodzic takiego kloca jest naprawdę ciezko :( z pierworodnym mialam problem a jak ten bedzie większy? (A narazie jest) Zaczynam sie bac ;)
Lekarz się troche zaniepokoil ze taki byczek z Niego bo to np o cukrzycy może swiadczyc.

A może też o tym że duży:-)
Jak duży to silny a jak silny to zdrowy ;-)

Dziewczyny, uwielbiam oglądać nasze brzuszki. I u wszystkich są coraz wieksze.
Fazerkamm, Twój naprawdę pokaźny, mniej więcej taki jak mój :-)
A to my leci 27 tc, siniaki oczywiście od zastrzyków z clexane

Ajajaj ale bidula z ciebie... takie siniaki :-(
Ej nie mogę dać opcji polub. Wy też?

Dziewczyny a ja to sie boje bo No.moja mama miała porody naturalne gdzie mój brat waga5.500g i62cm dł i ja 5.200g i dl58cm[emoji12] teraz mam177cm wzrostu a moj maz przy porodzie 4.800g długość 56cm i teraz ma190cm to strach jakiego klopsa ja urodzę

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Patuska dopiero bede robic :) w przyszlym tygodniu.

Doris my z tymi brzuchami to leb w leb idziemy :p z tym ze Ty wysoka jestes (dobrze kojarze?) To wtedy nie wyglada az tak komicznie ;)
Ps. Sliczny brzunio :)

Needi oby tak bylo ;)

Wmazur a teraz na usg w normie jest Fasolinka?

Julita1212 slodki domeczek :)

Do góry