reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
Taka dalsza znajoma w ciąży bała się przytyć... paliła całą ciążę i mało jadła, bo figura itd. Zadowolona opowiadała, jak to w szpitalu inne mamy się dziwiły, że ona już ma termin, bo miała mały brzuch (nie widziałam, więc tutaj nie będę opisywać jak mały). Zależało jej na własnym wyglądzie, nie dbała o dzidziusia. A teraz co? Maluch ma kilka miesięcy i chodzą po neurologach, bo coś jest nie tak (sami nie chcą mówić o co chodzi)... Ja się tam nie znam, ale uważam, że jej tryb życia w ciąży mógł mieć na to wpływ... Także figurą się zajmiemy później ;) Teraz dzidziusie najwazniejsze :)
Dokładnie w czasie ciąży trzeba myśleć przedewszystkim o malenstwie które w Nas rośnie. Ja wychodzę z założenia że rozstępy które są na moim ciele i rozciagnieta skóra na brzuchu to medal, to coś z czego mogę być dumna bo dałam życie nowej istocie. Po pierwszej ciąży nie wróciłam do płaskiego brzucha, nie wyglądałam jak nastolatka ale Nie wstydzila się założyć stroju kąpielowego i z dumą prezentowalam moje "mankamenty po ciążowe" ;-) ;-)

iz2fsn.jpg

mój 21+ 1 dzień

reklama
fazerkamm ja do tej pory wciskalam sie w moje normalne ciuchy i to dopiero bylo niewygodne, do pracy nie moge chodzic w legginsach. W jeansach tez tylko w piatki moge wiec jak dla mnie to naprawde wygoda teraz a jeansy trafily mi sie naprawde fajna i czuje sie w nich wygodnie.

Do góry