reklama
Dokładnie w czasie ciąży trzeba myśleć przedewszystkim o malenstwie które w Nas rośnie. Ja wychodzę z założenia że rozstępy które są na moim ciele i rozciagnieta skóra na brzuchu to medal, to coś z czego mogę być dumna bo dałam życie nowej istocie. Po pierwszej ciąży nie wróciłam do płaskiego brzucha, nie wyglądałam jak nastolatka ale Nie wstydzila się założyć stroju kąpielowego i z dumą prezentowalam moje "mankamenty po ciążowe" ;-) ;-)Taka dalsza znajoma w ciąży bała się przytyć... paliła całą ciążę i mało jadła, bo figura itd. Zadowolona opowiadała, jak to w szpitalu inne mamy się dziwiły, że ona już ma termin, bo miała mały brzuch (nie widziałam, więc tutaj nie będę opisywać jak mały). Zależało jej na własnym wyglądzie, nie dbała o dzidziusia. A teraz co? Maluch ma kilka miesięcy i chodzą po neurologach, bo coś jest nie tak (sami nie chcą mówić o co chodzi)... Ja się tam nie znam, ale uważam, że jej tryb życia w ciąży mógł mieć na to wpływ... Także figurą się zajmiemy później Teraz dzidziusie najwazniejsze
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
A to my 20 tydzień :-)
wow śliczny i już taki dobrze ciążowy
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
mój 21+ 1 dzień
Needi
Fanka BB :)
Jak słodko :-)A to my 20 tydzień :-)
Needi
A Ty chudziutka, po dłoniach widać. Ale brzusio proporcjonalny :-)
mój 21+ 1 dzień
paula_dabro
Śliczny!!! Uwielbiam ciążowe brzuszki :-)W koncu i na mnie pasują ciążowe spodnie [emoji7]moj wczorajszy zakup Zobacz załącznik 749270
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
fazerkamm
Mam takich jensow 4pary i kurka starsznie niewygodne sa dla mnie.. ja tylko dresy i leginsy w ciazy...
Slodki brzuszek!
Slodki brzuszek!
reklama
dariazgr
fazerkamm ja do tej pory wciskalam sie w moje normalne ciuchy i to dopiero bylo niewygodne, do pracy nie moge chodzic w legginsach. W jeansach tez tylko w piatki moge wiec jak dla mnie to naprawde wygoda teraz a jeansy trafily mi sie naprawde fajna i czuje sie w nich wygodnie.