reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

No dziewczyny, ale macie piekne brzucholki!!! Taki brzusio to tylko powód do dumy, nie ma się co wstydzić ;-)

Nie będę już wszystkich po kolei wymieniać, choć nawet sobie zapisałam nicki! :D Ale są tak cudne, każdy tak inny i niepowtarzalny..... I nie ważcie się przejmować gadaniem innych ludzi!!! Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził.
I widać, że rosną, nie da się ukryć ;-) Mnie już zaczyna kurtki zimowej brakować, choć mam dośc obszerną. No i nawet pod tą kurtką widać już brzusio. Raczej chodzę do sprawdzonych sklepów i sprzedawcy mnie znają, dziwią się i gratulują ;-) I choc częściej słyszę zdziwienie, że to trzecia ciąża, to dziś jedna znajoma sprzedawczyni serdecznie mi pogratulowała i powiedziałą, że ona sama żałuje, że nie dała sobie więcej szansy i ma tylko dwójkę dzieci.

A oto ja, w dresie i starym swetrze. :p 21tc +1
Brzusio nie mały ;-)
To jedyny okres kiedy duży brzuch jest fajny :-)

reklama
Wczoraj kolezanka jak zobaczyła moj brzuch powiedziała "ooo chyba nie używasz kalgonu bo Ci bęben wyje...lo" och myśle sobie Pani mądra. Dla mnie mało śmieszny żart ;) bo ja uwielbiam swoj "bęben" i jak juz pisałam nigdy nie byłam szczupła i zawsze ukrywałam brzuszek a teraz dumnie go prezentuje i moze byc jaki chce dla mnie jest Najkochanszy i bede go pokazywać! A co! :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ale śliczne brzuchatki ;) tylko jak wy to robicie, że macie piłeczki a mi cały rośnie?:p
Paula. no koleżanka pojechała... myślę, że w ciąży nie ma co myśleć, żeby mieć mały brzuch, bo to nie o to chodzi. To mieszkanko dzidziusia i jemu ma być dobrze :)

A to my, 20tc

Załączniki

• 20160303_132003.jpg
    20160303_132003.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 129
reklama
Ale śliczne brzuchatki ;) tylko jak wy to robicie, że macie piłeczki a mi cały rośnie?:p
Paula. no koleżanka pojechała... myślę, że w ciąży nie ma co myśleć, żeby mieć mały brzuch, bo to nie o to chodzi. To mieszkanko dzidziusia i jemu ma być dobrze :)
Pewnie ze tak! Zgadzam sie w 100% z Tobą, moj im większy tym bardziej mi sie podoba :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry