reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
Nie byłam bardzo szczupła nigdy. Zawsze taka "nabita" haha :D dziwne to. Może po prostu zdjęcia kłamią. Moja mama tak twierdzi,że robię sobie same dziwne zdjęcia i dlatego taki ze mnie na nich wieloryb.

No na zdjęciach bardzo różnie. Na tym z poprzedniego tygodnia miałam nie za duży, a teraz taki chyba normalny, a przecież przez tydzień tak nie urosłam ;)

ja mam bardzo maly brzuszek, przed ciaza bylam plaska na brzuchu a teraz mam 82cm na wysokosci pepka i 88 w najbardziej wysunietym miejscu tylko mierze sie w pracy na sukienke i rajstopy wiec nie wiem czy te pomiary sa wlasciwe :p

Na wysokości pępka mam 90cm....
Ale wiecie co w sumie każda ma inny kształt brzucha i bedzie się on zmieniał przez cały czas....

reklama
Do góry