reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
Weźcie mnie nie załamujcie, bo ja mam 110 cm na wysokości pępka!!!:errr: Jak to możliwe, że Wy macie mniej?? Może to dlatego, że ja mam 180cm wzrostu, co????????
Ja na wysokości pępka mam 96 i 102 poniżej i tez wydaje mi się ze zależy od wzrostu bo mam 176 cm,waga teraz 66 kg (+4) i brzuch nie wydaje mi się wcale taki duży :p nie przejmuj się :D

Dzięki Kitty :)

Z tym, że ja przed ciążą przy wzroście 180 cm ważyłam 72, no w sumie przed samą przytyłam 3 kg, ale brzucha w sumie nie miałam. No może wtedy, jak te 3 kg przytyłam to odrobinę był większy, wiadomo :/ Ale mój brzuch teraz wcale nie jakiś gigant!

Gruba jestem, buuuuuu!!!!!!!!!!!

Dzięki Kitty :)

Z tym, że ja przed ciążą przy wzroście 180 cm ważyłam 72, no w sumie przed samą przytyłam 3 kg, ale brzucha w sumie nie miałam. No może wtedy, jak te 3 kg przytyłam to odrobinę był większy, wiadomo :/ Ale mój brzuch teraz wcale nie jakiś gigant!

Gruba jestem, buuuuuu!!!!!!!!!!!
Nie gruba a wysoka :D

reklama
Do góry