reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
Jusuawa - a na pewno jedno dzieciątko w brzuszku haha :D Piękny, duży brzuch!!!!!!
Lizzy - śliczności!

Weźcie mnie nie załamujcie, bo ja mam 110 cm na wysokości pępka!!!:errr: Jak to możliwe, że Wy macie mniej?? Może to dlatego, że ja mam 180cm wzrostu, co????????

Weźcie mnie nie załamujcie, bo ja mam 110 cm na wysokości pępka!!!:errr: Jak to możliwe, że Wy macie mniej?? Może to dlatego, że ja mam 180cm wzrostu, co????????
Zależy z jakim brzuchem się startuje. I z jaką waga...

Ja byłam płaska jak deska wiec te 91 cm jak na bliźniaki to nie dużo.
Jak któraś miała już oponke to i w pasie będzie więcej. Ja mam plus 10 kilo a gdzie tu dopiero połowa [emoji3]

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Hej dziewczyny jakmdawno mnie gu nie bylo niestety internet mi szwankuje :( dzis sie mierzylam na wysokosci pepka mam 83cm a w najszerszym miejscu pod pepkiem gdzie mam pieprzyk i zawsze sie mierze mam91cm

reklama
Do góry