reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
Ale dużo brzuszków się pojawiło!!!!!!!!!! Ale fajnie, świetnie się je ogląda, wszystkie bez wyjątku ładniutkie!!! :) :) :)

Fajnie fajnie się ogląda:) Ja mam taki sobie. Mi się wydaję, że duży, a znajomi mówią, że nic nie widać. To zalezy jak się ubiorę. Jutro rzucę zdjęcie:) A dziewczyny, które miały percing,w którym tygodniu trzeba wyciagnac? Mi lekarz powiedział,żeby jak najwcześniej i wyciągnęłam w 11 tygodniu.:)

Fajnie fajnie się ogląda:) Ja mam taki sobie. Mi się wydaję, że duży, a znajomi mówią, że nic nie widać. To zalezy jak się ubiorę. Jutro rzucę zdjęcie:) A dziewczyny, które miały percing,w którym tygodniu trzeba wyciagnac? Mi lekarz powiedział,żeby jak najwcześniej i wyciągnęłam w 11 tygodniu.:)
Ja mam i póki co nie wyciągnęłam, bo widzę że jest jeszcze miejsce :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ja mam i póki co nie wyciągnęłam, bo widzę że jest jeszcze miejsce :)

Moja koleżanka po ciąży włożyła kolczyk bez problemu, więc mam nadzieję, że i w naszym przypadku tak będzie :)

Ja wyjelam od razu po zrobieniu testu. Dobrze,ze juz wyjelas bo nigdy nie widomo jak ktorej z nas brzuchol zareaguje i czy wlasnie nie bedzie brzydkiej blizny. Jak trzeba bedzie to przeklujemy jeszcze raz :)

reklama
Masz dziwny nick :p Ja jeszcze mam kolczyk. W pierwszej ciąży wyciągnęłam jak już miałam spory brzuch i czułam, że skóra zaczyna się napisać.
Kolczyk mam od 11 lat i po ciąży dziurka mi nie zarosła, jedynie bardzo się zmniejszyła i troszkę ciężko było go włożyć. Po tygodniu wszystko było ok.

Ostatnia edycja:
Do góry