reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
Ale dużo brzuszków się pojawiło!!!!!!!!!! Ale fajnie, świetnie się je ogląda, wszystkie bez wyjątku ładniutkie!!! :) :) :)

Fajnie fajnie się ogląda:) Ja mam taki sobie. Mi się wydaję, że duży, a znajomi mówią, że nic nie widać. To zalezy jak się ubiorę. Jutro rzucę zdjęcie:) A dziewczyny, które miały percing,w którym tygodniu trzeba wyciagnac? Mi lekarz powiedział,żeby jak najwcześniej i wyciągnęłam w 11 tygodniu.:)

Fajnie fajnie się ogląda:) Ja mam taki sobie. Mi się wydaję, że duży, a znajomi mówią, że nic nie widać. To zalezy jak się ubiorę. Jutro rzucę zdjęcie:) A dziewczyny, które miały percing,w którym tygodniu trzeba wyciagnac? Mi lekarz powiedział,żeby jak najwcześniej i wyciągnęłam w 11 tygodniu.:)
Ja mam i póki co nie wyciągnęłam, bo widzę że jest jeszcze miejsce :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ja mam i póki co nie wyciągnęłam, bo widzę że jest jeszcze miejsce :)

Moja koleżanka po ciąży włożyła kolczyk bez problemu, więc mam nadzieję, że i w naszym przypadku tak będzie :)

Ja wyjelam od razu po zrobieniu testu. Dobrze,ze juz wyjelas bo nigdy nie widomo jak ktorej z nas brzuchol zareaguje i czy wlasnie nie bedzie brzydkiej blizny. Jak trzeba bedzie to przeklujemy jeszcze raz :)

reklama
Masz dziwny nick :p Ja jeszcze mam kolczyk. W pierwszej ciąży wyciągnęłam jak już miałam spory brzuch i czułam, że skóra zaczyna się napisać.
Kolczyk mam od 11 lat i po ciąży dziurka mi nie zarosła, jedynie bardzo się zmniejszyła i troszkę ciężko było go włożyć. Po tygodniu wszystko było ok.

Ostatnia edycja:
Do góry