reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

Fazerka a ja myślę że brzuch się zmienia ,dziecko się moze inaczej przekrecić...Czas pokaze. Potem nam brzuchole urosną a Tobie nie :D

reklama
Venicee z Maksiem w 39tyg ciazy mialam w obwodzie 111cm, teraz mam wrazenie ze bedzie wiecej :p z tego względu ze u mnie ogolnie szybko bylo widać ciaze.. baaa nawet jak miesieczkowalam to brzucha duzego dostawalam.. wiec chyba taka moja natura.

Dostałam dżinsy od siostry która ma za sobą już 2 ciaze. są cudowne. mogę je już nosić. są na gumce i w pasie sa regulowane i nie uciskają brzuszka. w końcu ubióre normalne spodnie :)

Załączniki

• 20160106_114905.jpg
    20160106_114905.jpg
    297,8 KB · Wyświetleń: 130
Ostatnia edycja:
Julka a to są spodnie dedykowane właśnie jako ciążowe? Czy zwykłe dżinsy tyle że na gumkę?
Ja na szczęście jeszcze się spokojnie mieszczę w swoje zwykłe ;) Brzuszek trochę rośnie (choć pewnie największą "zasługę" mają tu wzdęcia :p) ale jest wyżej więc biodrówki dają radę :)

ciążowe. z przodu są mocno wycięte pod brzuch wiec nawet jak usiade to nie ciśna brzuszka . ja swoje dżinsy juz dawno odstawiłam a już mi brakowało bo ciągle tylko leginsy i leginsy..

Ja wchodzę jeszcze w swoje co kupilam po ciąży z Lili tylko pasek muszę mieć bo trochę luźne jeszcze a pozniej jakieś ciążowe kupię

reklama
Brzuszek spory u mnie też Już widać a szczególnie wieczorami

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Do góry