reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

Fazerka a ja myślę że brzuch się zmienia ,dziecko się moze inaczej przekrecić...Czas pokaze. Potem nam brzuchole urosną a Tobie nie :D

reklama
Venicee z Maksiem w 39tyg ciazy mialam w obwodzie 111cm, teraz mam wrazenie ze bedzie wiecej :p z tego względu ze u mnie ogolnie szybko bylo widać ciaze.. baaa nawet jak miesieczkowalam to brzucha duzego dostawalam.. wiec chyba taka moja natura.

Dostałam dżinsy od siostry która ma za sobą już 2 ciaze. są cudowne. mogę je już nosić. są na gumce i w pasie sa regulowane i nie uciskają brzuszka. w końcu ubióre normalne spodnie :)

Załączniki

• 20160106_114905.jpg
    20160106_114905.jpg
    297,8 KB · Wyświetleń: 127
Ostatnia edycja:
Julka a to są spodnie dedykowane właśnie jako ciążowe? Czy zwykłe dżinsy tyle że na gumkę?
Ja na szczęście jeszcze się spokojnie mieszczę w swoje zwykłe ;) Brzuszek trochę rośnie (choć pewnie największą "zasługę" mają tu wzdęcia :p) ale jest wyżej więc biodrówki dają radę :)

ciążowe. z przodu są mocno wycięte pod brzuch wiec nawet jak usiade to nie ciśna brzuszka . ja swoje dżinsy juz dawno odstawiłam a już mi brakowało bo ciągle tylko leginsy i leginsy..

Ja wchodzę jeszcze w swoje co kupilam po ciąży z Lili tylko pasek muszę mieć bo trochę luźne jeszcze a pozniej jakieś ciążowe kupię

reklama
Brzuszek spory u mnie też Już widać a szczególnie wieczorami

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Do góry