reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
madziolinka Julka 89 gwiazda no to Farciaray jesteście!!!!! Ja jem niestety apetyt mam Mo i tyje; ((
Dziś jakoś jeść nie mogę ; ( wszystko jest fuj
fazerkamm
Kamcia no to pewnie ze chudzina jestes!!!
Ja mam 1,5kg na plusie ale widze ze codziennie gramow zaczyna przybywac mimo ze wcale duuuzo nie jem...
Ja mam 1,5kg na plusie ale widze ze codziennie gramow zaczyna przybywac mimo ze wcale duuuzo nie jem...
Kamcia2810
A ja z kolei jem coraz wiecej... np. zamiast 2 kromek już musze zjeść 3. Do zupy też zaczęłam jeść chleb bo po godzinie jestem glodna. Do kawy też mam jakies ciastko, jabłko i pomarancza - na pół z Emi oczywiscie
Zielona_stokrotka
Fazerkamm mam 164 cm
Mialam o to samo zapytac. Alez atrakcyjna z Ciebie laska!
Wiesz co, mam 10 kg mniej, od Ciebie, ale tez i 10 cm mniej.. I wiesz, az taka szczupla to na pewno nie jestem! "Tu cos, tam cos"..jednak...
fazerkamm
Zielona_stokrotka ja tez kurdupel jestem
Zielona_stokrotka
Fazerkamm, wiekszy, czy jeszcze mniejszy ode mnie ?!?
fazerkamm
156-157
reklama
Zielona_stokrotka
Ty trollu
A tak na serio, to bycie malym ma swoje zalety, zawsze to powtarzam. Na przyklad idac do szkoly podstawowej w tej, czy innej sprawie, bylam mylona z uczennica A jakis czas temu otworzylam drzwi swiadkom Jehowy, spojrzeli na mnie i zapytali: "Jest ktos dorosly w domu"??
"Nie ma..tylko ja" - odpowiedzialam.. I poszli.. Do dzisiaj sie z tego smieje
A tak na serio, to bycie malym ma swoje zalety, zawsze to powtarzam. Na przyklad idac do szkoly podstawowej w tej, czy innej sprawie, bylam mylona z uczennica A jakis czas temu otworzylam drzwi swiadkom Jehowy, spojrzeli na mnie i zapytali: "Jest ktos dorosly w domu"??
"Nie ma..tylko ja" - odpowiedzialam.. I poszli.. Do dzisiaj sie z tego smieje