K
króliczątko
Gość
Aha rozwarcie 18 stycznia miałam na 1 cm. a 25 na 1,5 mimo leżenia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
qrcze to pewnie mi się też powiększa...to pewnie mam teraz też 1,5cm a za tydzień będzie 2cm...chociaż reguły nie ma...a jeśli chodzi o brzuch to też mi twardnieje mimo fenka.A mi wystarczy skończony 37tc.czyli żeby była ciąża donoszonaAha rozwarcie 18 stycznia miałam na 1 cm. a 25 na 1,5 mimo leżenia.
Ja chce mieć jak najdłużej spokój ;-) I jeszcze miesiąc chcę poodpoczywać. W pierwszej ciąży to aż paliłam się do tego porodu a rodzić zaczęłam prze moją psychikę. Tzn poszłam a kontrolę do położnej ale na porodówkę bo akurat miała dyżur i widok tych powykrzywianych rodzacych i krzyków dobiegających zewsząd wyzwolił u mnie regularne skurcze i już zostałam w szpitalu po 7 godz. urodziłam. A jaka jest twoja szyjka twarda?? Bo u mnie wszystko rozpulchnione