reklama
Dziewczyny możecie mi polecić dobrego gina na nfz?
dr Wasilczuk (nie mylić z Wasilewskim) - Napromedica ul. Antoniuk Fabryczny - super babka, wszystkie moje kolezanki są nią zachwycone, nie ma się wrażenia pośpiechu, miła i kompetentna
martyynaa81
Fanka BB :)
Czy ktos slyszal do dr.Golaszewskim? Nie pamietam imienia.Poszukuje opini na jego temat.
Czy ktos slyszal do dr.Golaszewskim? Nie pamietam imienia.Poszukuje opini na jego temat.
Polecam dr Pietrzyckiego z Bociana. Prowadzę u niego ciążę. Naprawdę rzeczowy i życiowy lekarz. o Gołaszewskim nic nie słyszałam.
Dziewczyny widzę, że zbyt często tutaj nikt nie zagląda, ale mam do Was takie pytanie? Czy któraś może korzystała z usług lekarzy w przychodni na warszawskiej przy szpitalu? Jestem w ciąży dobiegającej końca i do tej pory chodziłam na zamenhofa, ale bardzo chce rodzić na warszawskiej, a na zamenhofa zostawiam coraz więcej pieniędzy i chciałabym skorzystać trochę z nfz-etu. Jak coś wiecie to piszcie. Będę bardzo wdzięczna :-)
Elena
Grudniówka 2010
Nie wiem ilu lekarzy przyjmuje z porodówki, ale wiem, że w poradni kobiecej jest lekarz o nazwisku Urban, który właśnie pracuje także na porodówce. Trzeba wcześniej zapisać się na wizytę. Ja w styczniu 2011 czekałam z półtora tygodnia.
reklama
Podziel się: