reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lekarze pediatrzy i ginekolodzy

teraz mojego meza siostra dopiero poszła do nich 24 tyg ciazy i po nowym roku CC u arciszewskich kosztuje 1900zł bo vat poszedl do góry .... i jakos tam dla niej niezwiekszyli ceny ze nie prowadziłas u nich od poczatku ciazy.. ja rodzilam tez u arciszewskich i jestem bardzo z tej decyzji zadowlona:))) płacilam 1800zł

reklama
oczywiście że 1800 za cc.Prowadze tam ciążę(trzecią)i drugi raz będę rodziła:-)Poród sn kosztuje 1200zl.
Z kliniki jestem bardzo zadowolona,czlowiek czuje się jak człowiek,jest pełna opieka,nie łaska + 6 tygodni poporodowa opieka dla mamy i dziecka(w cenie porodu).Na swojej stronie coraz czesciej pisza o nowych sprzętach dla dzieci.Mam porównanie,9 lat temu rodziłam w szpitalu i to był koszmar....

a tak wogóle to gratulacje i trzymam kciuki za maleństwo,żeby wszystko poszło dobrze :))

dziewczyny możecie polecić dobrego pediatrę? tak się porobiło że zostaliśmy bez, a musimy w tym tygodniu zaszczepić synka

dziewczyny możecie polecić dobrego pediatrę? tak się porobiło że zostaliśmy bez, a musimy w tym tygodniu zaszczepić synka

Danuta Krupa przyjmuje w przychodni na Sienkiewicza 53 B.

Dziewczyny możecie mi polecić dobrego gina na nfz?

Paweł Ułasiuk. Napromedika na Antoniukowskiej. Jedyny gin, ktoremu zaufałam w 100 %.

Ja akurat mam inne zdanie. Właśnie mi się jego podejście bardzo podobało. Dlatego polecam. ;)
Do tej pediatry, o której napisałam chodzę od 26 lat. Moje dziecko też do niej zapisałam. Jest bardzo w porządku.

reklama
Witam . Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was mogłaby mi polecic dobrego alergologa i okulistę dziecięcego w Białym. ( i dac ewentualne namiary) - oczywiście dziecięcego i raczej prywatnie:) , gdyż na NFZ pewnie się nie doczekam za szybko

Do góry