reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lekarze pediatrzy i ginekolodzy

reklama
mamusia87 dziękuje zadzwoniłam tam wizyte mamy 17maja tylko u jakiejs innej pani doktor coś na G kurcze zapomniałam nazwiska ale jeszcze musze do nich zadzwonic na początku maja bo przenosza się na inną ulice mam nadzieje ze dadza mi to zaswiadczenie:)

hej
byłam dziś w Napromedice na wizycie u dr Soszko. Polecam bardzo !!! Doktor fajna, badania prawie nie poczułam, naprawdę nie mam nic do zarzucenia ani jej ani paniom z recepcji :) I co najważniejsze na wizytę nie trzeba czekać pół miesiąca albo i lepiej ! :)

Ostatnia edycja:
Nie ma za co przepraszać. ;)
Wiesz ja na jej temat mam zupełnie inne zdanie. Musiałam pójść na nieplanowaną wizytę (3x) i ona akurat była wolna.

Hej pozdrawiam wszystkie obecne jak i przyszłe mamy;) Dziś mój test pokazał 2 kreseczki więc szukam dobrego lekarza gin na poprowadzenie ciąży. Jest to moja 2 ciąża, pierwszą prowadziła dr M Dąbrowski z ul Przejazd ale jemu już podziękuje. Dużo dobrego słyszałam o klinice Bocian. Zależy mi żeby był to lekarz który ma swój gabinet a jednocześnie pracował w PSK. Po moich dzisiejszych oględzinach myslę o dr B Pietrzyckim. Wiecie coś o nim? jak z wizytami? czy na pewno pracuje w PSK. kazda inf będzie przydatna...

Hej pozdrawiam wszystkie obecne jak i przyszłe mamy;) Dziś mój test pokazał 2 kreseczki więc szukam dobrego lekarza gin na poprowadzenie ciąży. Jest to moja 2 ciąża, pierwszą prowadziła dr M Dąbrowski z ul Przejazd ale jemu już podziękuje. Dużo dobrego słyszałam o klinice Bocian. Zależy mi żeby był to lekarz który ma swój gabinet a jednocześnie pracował w PSK. Po moich dzisiejszych oględzinach myslę o dr B Pietrzyckim. Wiecie coś o nim? jak z wizytami? czy na pewno pracuje w PSK. kazda inf będzie przydatna...

mnie prowadził dr Pietrzycki i bardzo sobie chwalę jego opiekę! Rodziłam w PSK, niestety bez niego, bo akurat był na urlopie. Ale i tak jak zobaczyli nazwisko lekarza prowadzącego, to lepsze traktowanie :)

reklama
Elena, niestety zmieniłam zdanie na temat tej pani doktor, byłam na drugiej wizycie i jakoś nie nabrałam do niej zaufania, bardzo miła była no ale a usg połówkowym nawet nie chciało jej się popatrzeć czy już widać płeć, powiedziała że na tym etapie ona nie potrafi rozpoznać jeszcze ;/ wróciłam do swojej poprzedniej, sprawdzonej lekarki :)

Do góry