reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
córa już mi ze 2 godziny tańcuje... nie ogarniam tego dziecka:-D się nie rusza kilka dni a potem jak zaczyna tańcować to nie ma końca :-D

reklama
no moja wczoraj też tak spokojniej , a dwa dni temu non stop gimnastyka ;-)i teraz też zaczyna się rozciągać ... w końcu zjadła sobie pyszne śniadanko , naleśnika z nutellą, i herbatkę ciepłą , to jej się ruszać zachciało :laugh2:tylko mama taka leniwa i się płaszczy na kanapie....trzeba się ogarnać i zacząć robić coś na obiadek :tak:

kurcze co wy z tą nutellą jak jestem w sklepie to ciągle zapominam kupić :crazy: :-D

ja swojej puszczam Enej, a niech sobie pobryka :-D

Moje maleństwo non stop szaleje...chociaż dziś troche spokojniejszy, tylko że całą noc szalał. Przeważnie jest ułożony w poprzek brzucha, więc obrywam z każdej strony:-).

Moj Maly dzisiaj w nocy harcowal, az mnie obudzil, a teraz udaje, ze wcale go tam nie ma.. Ooo, wlasnie cos sie poruszylo, ale to pewnie juz mu od sciemniania co zdretwialo;-);-)

Nasze Maleństwo od kilku dni szaleje! Chyba nie lubi jak mama siedzi bo wtedy zaczynają sie wygibasy w każda stronę... i uwielbiam patrzeć jak tak sobie ćwiczy, bo bardzo wyraźnie widze ruch Maleństwa... To jest cuuuudowne uczucie:-)

ja miałam przed świętami 2 cięzki nocki- mały kopał i kopał ale teraz już ok.
też uwielbiam patrzeć na ruszający się brzuchol:)

Dziewczyny jak to jest u Was?
Gdzie czujecie najbardziej te ruchy?
Bo ja z reguły czułam tak w okolicy pępka najbardziej.
A dziś nie wiem czy dzidzia zmieniła pozycję czy co, ale czasami czuję tak nad wzgórkiem łonowym kopa, i wtedy nie jest to przyjemne uczucie... Nie jest to ból, ale takie nie wiadomo co...
Też tak macie? Bo dla mnie dziwne, że tak nisko czuję i że nie jest to tylko miłe uczucie tak jak zawsze...

reklama
Dziewczyny jak to jest u Was?
Gdzie czujecie najbardziej te ruchy?
Bo ja z reguły czułam tak w okolicy pępka najbardziej.
A dziś nie wiem czy dzidzia zmieniła pozycję czy co, ale czasami czuję tak nad wzgórkiem łonowym kopa, i wtedy nie jest to przyjemne uczucie... Nie jest to ból, ale takie nie wiadomo co...
Też tak macie? Bo dla mnie dziwne, że tak nisko czuję i że nie jest to tylko miłe uczucie tak jak zawsze...

ja mam tak samo . czasem jak się zakotłuje w środku to wali we wszystko co się da.. w pęcherz, a najgorzej jak od strony pupy to kichach :zawstydzona/y: to jest dopiero uczucie nie do opisania :confused2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry