reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hahaha:)
mój syn wyczynia takie ćwiczenia, że głowa mała, aż wzdycham i przez sen stękam:-D:-D:-D wstawię niedługo fotkę jak się mały wyciska z głową:-D ciągle go czuje, ale ja tak mam od dłuższego czasu:-) ależ mi będzie brakowało tego kociołka w brzuchu:-)
ooo czad co mój synuś dziś wyprawiał jak przyszli znajomi:D dał się poczuć dla obojga pod ręką, a potem robił popis i wypychał mi pępek na centymetr do góry i się chował i jak dobre 3 minuty, uśmieliśmy się i to zdrowo:)

Ostatnia edycja:
reklama
Mój skarbek jeszcze takich códw nie wyczynia, ale czuję ja się rusza nie takie typowe kopniaki tylko jak nóżkami i rączkami rusza i wypina się. Uwielbiam to :-D

nasz maluszek od rana szaleje:) uwielbiam to! Choć czasem kopnie mnie tam gdzie nie powinien. Ale zwykle jak ktoś dotyka brzucha mały przestaje się ruszać. Tylko wybrani poczuli jego kopniaka:-D

A ja jestem w coraz większej panice...do poniedziałku mój mały kopał jak oszalały a od poniedziałku cisza, raz na dzień jakieś lekkie puknięcie i tyle:no: juz jem czekolade itd. i nic, chyba oszaleję z nerwów....a wizyta dopiero w poniedziałek...:-(

justa od wczoraj mam podobnie, tzn zmniejszyla sie czestotliwosc. Pokopała mnie rano niuńka po pęcherzu, a później spokój i tylko czuję przekręcanie się. A raczej wypinanie. I tak sobie myślę, że może po prostu zmieniła sobie pozycję i to dlatego.

może kopie do środka, najważniejsze, że się rusza! już niebawem zaczną być one męczące, bo dzieci rosną i będą się przeciskać ja co jakiś czas dostaje takiego kopa w pęcherz, że się zastanawiam czy nie popuściłam:shocked2: są takie które są fajne, ale coraz częściej zdarzają się też te mniej fajne... ale moje maleństwo od początku było mocno ruchliwe... a co do dotykania ręką to on taki wczoraj dał popis w podziękowaniu, bo poczyniliśmy zakupy aby miał na czym spać i różne różniaste rzeczy odwdzięczał się:-D

twilight
user-offline.png
to sie teraz zacznie, hahaha ;-):-D

Nooo Anja córa mi ostatnio szaleje okrutnie :-). Mimo, że ja aktywna jestem, to jak tylko na tyłku usiądę to "obrywam" :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry