reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hahaha:)
mój syn wyczynia takie ćwiczenia, że głowa mała, aż wzdycham i przez sen stękam:-D:-D:-D wstawię niedługo fotkę jak się mały wyciska z głową:-D ciągle go czuje, ale ja tak mam od dłuższego czasu:-) ależ mi będzie brakowało tego kociołka w brzuchu:-)
ooo czad co mój synuś dziś wyprawiał jak przyszli znajomi:D dał się poczuć dla obojga pod ręką, a potem robił popis i wypychał mi pępek na centymetr do góry i się chował i jak dobre 3 minuty, uśmieliśmy się i to zdrowo:)

Ostatnia edycja:
reklama
Mój skarbek jeszcze takich códw nie wyczynia, ale czuję ja się rusza nie takie typowe kopniaki tylko jak nóżkami i rączkami rusza i wypina się. Uwielbiam to :-D

nasz maluszek od rana szaleje:) uwielbiam to! Choć czasem kopnie mnie tam gdzie nie powinien. Ale zwykle jak ktoś dotyka brzucha mały przestaje się ruszać. Tylko wybrani poczuli jego kopniaka:-D

A ja jestem w coraz większej panice...do poniedziałku mój mały kopał jak oszalały a od poniedziałku cisza, raz na dzień jakieś lekkie puknięcie i tyle:no: juz jem czekolade itd. i nic, chyba oszaleję z nerwów....a wizyta dopiero w poniedziałek...:-(

justa od wczoraj mam podobnie, tzn zmniejszyla sie czestotliwosc. Pokopała mnie rano niuńka po pęcherzu, a później spokój i tylko czuję przekręcanie się. A raczej wypinanie. I tak sobie myślę, że może po prostu zmieniła sobie pozycję i to dlatego.

może kopie do środka, najważniejsze, że się rusza! już niebawem zaczną być one męczące, bo dzieci rosną i będą się przeciskać ja co jakiś czas dostaje takiego kopa w pęcherz, że się zastanawiam czy nie popuściłam:shocked2: są takie które są fajne, ale coraz częściej zdarzają się też te mniej fajne... ale moje maleństwo od początku było mocno ruchliwe... a co do dotykania ręką to on taki wczoraj dał popis w podziękowaniu, bo poczyniliśmy zakupy aby miał na czym spać i różne różniaste rzeczy odwdzięczał się:-D

twilight
user-offline.png
to sie teraz zacznie, hahaha ;-):-D

Nooo Anja córa mi ostatnio szaleje okrutnie :-). Mimo, że ja aktywna jestem, to jak tylko na tyłku usiądę to "obrywam" :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry