reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
córa już mi ze 2 godziny tańcuje... nie ogarniam tego dziecka:-D się nie rusza kilka dni a potem jak zaczyna tańcować to nie ma końca :-D

reklama
no moja wczoraj też tak spokojniej , a dwa dni temu non stop gimnastyka ;-)i teraz też zaczyna się rozciągać ... w końcu zjadła sobie pyszne śniadanko , naleśnika z nutellą, i herbatkę ciepłą , to jej się ruszać zachciało :laugh2:tylko mama taka leniwa i się płaszczy na kanapie....trzeba się ogarnać i zacząć robić coś na obiadek :tak:

kurcze co wy z tą nutellą jak jestem w sklepie to ciągle zapominam kupić :crazy: :-D

ja swojej puszczam Enej, a niech sobie pobryka :-D

Moje maleństwo non stop szaleje...chociaż dziś troche spokojniejszy, tylko że całą noc szalał. Przeważnie jest ułożony w poprzek brzucha, więc obrywam z każdej strony:-).

Moj Maly dzisiaj w nocy harcowal, az mnie obudzil, a teraz udaje, ze wcale go tam nie ma.. Ooo, wlasnie cos sie poruszylo, ale to pewnie juz mu od sciemniania co zdretwialo;-);-)

Nasze Maleństwo od kilku dni szaleje! Chyba nie lubi jak mama siedzi bo wtedy zaczynają sie wygibasy w każda stronę... i uwielbiam patrzeć jak tak sobie ćwiczy, bo bardzo wyraźnie widze ruch Maleństwa... To jest cuuuudowne uczucie:-)

ja miałam przed świętami 2 cięzki nocki- mały kopał i kopał ale teraz już ok.
też uwielbiam patrzeć na ruszający się brzuchol:)

Dziewczyny jak to jest u Was?
Gdzie czujecie najbardziej te ruchy?
Bo ja z reguły czułam tak w okolicy pępka najbardziej.
A dziś nie wiem czy dzidzia zmieniła pozycję czy co, ale czasami czuję tak nad wzgórkiem łonowym kopa, i wtedy nie jest to przyjemne uczucie... Nie jest to ból, ale takie nie wiadomo co...
Też tak macie? Bo dla mnie dziwne, że tak nisko czuję i że nie jest to tylko miłe uczucie tak jak zawsze...

reklama
Dziewczyny jak to jest u Was?
Gdzie czujecie najbardziej te ruchy?
Bo ja z reguły czułam tak w okolicy pępka najbardziej.
A dziś nie wiem czy dzidzia zmieniła pozycję czy co, ale czasami czuję tak nad wzgórkiem łonowym kopa, i wtedy nie jest to przyjemne uczucie... Nie jest to ból, ale takie nie wiadomo co...
Też tak macie? Bo dla mnie dziwne, że tak nisko czuję i że nie jest to tylko miłe uczucie tak jak zawsze...

ja mam tak samo . czasem jak się zakotłuje w środku to wali we wszystko co się da.. w pęcherz, a najgorzej jak od strony pupy to kichach :zawstydzona/y: to jest dopiero uczucie nie do opisania :confused2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry