Mój artysta wczoraj wieczorem dał taki popis jakich mało leżałam sobie na plecach i oglądałam tv, patrze a tu nagle coś małego piąstka albo pięta wyszła na jakieś 4 cm wołam mojego K, że on chyba wychodzi, jak zobaczył to aż usiadł i zrobił "wooooooow" ja aż się zlękłam po godzinie się położyliśmy a Czaruś taniec uprawiał i to nad samiutką skóra, brzuch nie przestawał się ruszać ani na chwilę, do 5 minut było fajnie, ale po 2h byłam tak zmęczona i obolała, że było mi niedobrze, o... chyba wyczuł, że o nim mówię, bo znowu zaczyna. Położyłam się koło 22:30 a on jak zaczął o 20:30 to dawał równo jeszcze jak się kładłam i tym razem nawet ręka męża nie pomagała...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Na tym etapie to własnie najlepiej widać jak się dzieci ruszają, wypinają właśnie leżąc na plecach. Brzuch aż cały "chodzi"
Mój pieso czesto kopala w nosa dostawał jak kładł łeb na brzuszku i tak patrzył na mnie jak jato od środka robię A to go Aduśka kopała
Mój pieso czesto kopala w nosa dostawał jak kładł łeb na brzuszku i tak patrzył na mnie jak jato od środka robię A to go Aduśka kopała
moja mała jak się zacznie wypinać to aż czasami pół brzucha "płaskie" a pół to taka góra że szok !! albo trzymam rękę na górze brzucha i czuje jak się mini guzek przesuwa pewnie to rączką sobie rusza albo nóżką na szczęście nie jest to uciążliwe chociaż jak leże na plecach i mi taka wielka góra rośnie to bo chwili boli ... albo jak leże na boku to mała wędruje na strone gdzie brzuch leży na łóżku i się odbija od ścianek
21kasia21
mamcia N&N :)
dziewczyny a kiedy dzidzia sie powinna przekrecic glowka w dol? bo mnie mala kopie i sie rusza ale wlasnie na samym dole brzucha po bokach lub az prawie na pipce i tak wlasnie sie zastanawiam czy tam nie powinna byc juz glowka?...
mea-84
Fanka BB :)
Kasiu większość się przekręca w okolicy 30 - 32 tc, ale to wszystko zależy od dziecka i są takie, które w 36 potrafią jeszcze koziołka wywinąć, zależy ile mają miejsca.
Moja ostatnie 2 dni daje takie popisy, że mam wrażenie, że mi brzuch rozerwie Jak pomyślę, że to jeszcze prawie 2 miesiące to aż sę boję jak ja to wytrzymam
Moja ostatnie 2 dni daje takie popisy, że mam wrażenie, że mi brzuch rozerwie Jak pomyślę, że to jeszcze prawie 2 miesiące to aż sę boję jak ja to wytrzymam
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
dziewczyny a kiedy dzidzia sie powinna przekrecic glowka w dol? bo mnie mala kopie i sie rusza ale wlasnie na samym dole brzucha po bokach lub az prawie na pipce i tak wlasnie sie zastanawiam czy tam nie powinna byc juz glowka?...
Kasia, u mnie jest identycznie przez ostatnie dni mam wrażenie, ze mi Maluch zaraz dziurę w pipce wywierci i trochę się matrwię, czy to dobrze, ze on tak nisko sobie siedzinie pamiętam, zebym miała tak z Igorem
SophieAnne25
Fanka BB :)
Ja ostatnio czułam jakieś małe łapki gdzieś w pachwinach i się zastanawiałam czy to możliwe, czy to moja wyobraźnia już wariuje.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.