reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nasz maluszek wczoraj pływał po całym brzuchu. Zadziwiające że on wciąż ma tam tyle miejsce że może wyprawiać takie wygibasy:-D uwielbiam jak się tak rusza!!

reklama
Moja po tych zastrzykach na płucka trochę się mniej ruchliwa zrobiła. Nawet fenek jej nie pomaga :-(

Mój też cały czas buszuje mi po dole brzucha i boję się że już się to nie zmieni:-(

A moj maly chyba juz nie ma az tyle miejsca, bo jak sie obraca, to czuje cale jego cialko... Ale fakt, faktem, ze kopnac to umie wszedzie... Czasem nawet w pipke ! ;-) Bo zebra to juz dla niego zadna rewelacja ;-)

wika no wlasnie ja tez nie pamietam , zeby nicola mi az tak nisko kopala...ale mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze :) tylko po prostu ruchliwa w tym miejscu akurat:sorry:moze jest glowka w dol i tak zamaszyscie ssie paluszki :):-)

wika no wlasnie ja tez nie pamietam , zeby nicola mi az tak nisko kopala...ale mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze :) tylko po prostu ruchliwa w tym miejscu akurat:sorry:moze jest glowka w dol i tak zamaszyscie ssie paluszki :):-)

powiem Ci, ze ja sie martwię, bo mam wrażenie, ze Mały mi zaraz wyskoczy:szok::szok: Idę dopiero w środę na wizytę i mam nadzieję, ze ginka mnie uspokoi:tak:

nie martw sie kochana, na pewno wszystko bedzie dobrze, zobaczysz! :):tak:
ja niestety nie mam jak tego sprawdzic, bo tutaj sie nie chodzi do lekarza tylko do poloznej, a ona bada tylko cisnienie, mocz,daje posluchac serduszka dzidzi i rekami dotyka brzucha. wiec bede zyla nadal w nieswiadomosci, az do porodu :) tzn, chyba, ze mi powie cos ciekawego w 34 tyg, bo wtedy mam wizyte. bardziej sie martwie, bo w pracy mnie dzidzia tak samo podkopuje a tu jeszcze ok poltora miesiaca mi zostalo pracy, a jest to troche uciazliwe uczucie, zwlaszcza, ze co chwila chodze do lazienki.

Ostatnia edycja:
moje dziecię właśnie dostało mały ochrzanik.. bo mi się kotłuje pod samymi żebrami .. takie mało przyjemne to jest i nawet bym powiedziała że boli troszkę :zawstydzona/y::-D

mnie mała czasami po jajniku puknie...to jest dopiero ochrzan z mojej strony ... w żebra nie dostaje ale chyba się koło żołądka juz usadziła bo zgaga pali coraz częściej

reklama
mnie mała czasami po jajniku puknie...to jest dopiero ochrzan z mojej strony ... w żebra nie dostaje ale chyba się koło żołądka juz usadziła bo zgaga pali coraz częściej
o ja wczoraj nie miałam zgagi pierwszy raz od kilku tygodni :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry