..a ja sie od kilku dni bawie z moim synkiem jak używam laptopa jak leze to kłade sobie go na taką wielka książke, a książke na nogi i wciskam ją pod brzuch jak pasy w aucie...no a mały koniecznie chce wymacac co to jest czuje jak maca brzeg tej książki...super uczucie i chyba nawet sprawia mu to radochę
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Agga1979
Fanka BB :)
Ja jak czytam książkę to kłade ją sobie na brzuchu (na coś się brzuszysko przydaje:-)) i wtedy czuję, że akurat w tym miejscu Synek zaczyna majstrować. Jak się bardziej wkurzy to koniec z czytaniem bo tak kopnie, że aż książka się poruszy:-) ale zazwyczaj jest delikatny i grzebie sobie w zagłębieniu po okładce.
justyna280788
Ja też nigdy nie czułam chyba czkawki... i aż się boję że jak pojdę na ktg to nie będę wiedziała kiedy naciskać, żeby nie pomylić ruchów z czkawką :-)
mela1986
a ja swoją mimi często pukam opuszkami palców w główkę i delikatnie głaszczę jak wychodzi - wtedy ona na chwilkę się chowa a później wystaje znów i chyba czeka na więcej- ostatnio mojego T. tak nauczyłam to teraz jest ich ulubiona wieczorna zabawa
myszkowska
Dzisiaj rano przytuliłam się do męża brzuszkiem, jak zadzwonił jego budzik do pracy, Zosia skopała go po plecach, tak jakby chciała go z łóżka wygonić Super to wyglądało
Agulka2012
ja brzucholka tez pukam palcami jak mnie kopie i po chwili on kopie znowu a jak za mocno szaleje to zawsze wołam A. wtedy on zaczyna mówić do brzuszka i pukać go z innej strony i mam chwilę spokoju- chyba tata ma moc uspokajanianasz mały nauczył się że A. o 5:30 wstaje do pracy a ja idę siusiu i w weekend majowy jak nie musieliśmy wstawać to biedny kopał mnie zdziwiony że nie idziemy na spacer to wc
reklama
twilight
Wzięłam wczoraj z Was przykład i jak mała się wypinała to zaczynałam ją delikatnie głaskać, po czym chowała się i zaraz znowu wypinała, więc znowu ją głaskałam. B. się bardzo to podobało :-) Fajnie też było, jak Kota położyła mi się na brzuchu a mała chyb chciała ją zrzucić i tak zaczęła kopać, że Kota sobie po prostu poszła
Czasem też B. opowiadam jak dziecko czuje, że coś nowego na brzuchu leży i usiłuje "wymacać" co to jest i wykopać to coś z brzucha ;-) powiedział, że fajnie, że tak wiem, co dziecko robi w brzuchu :-) Zmieniło się bardzo jego podejście odkąd dzidzia się zrobiła aktywniejsza :-)
Czasem też B. opowiadam jak dziecko czuje, że coś nowego na brzuchu leży i usiłuje "wymacać" co to jest i wykopać to coś z brzucha ;-) powiedział, że fajnie, że tak wiem, co dziecko robi w brzuchu :-) Zmieniło się bardzo jego podejście odkąd dzidzia się zrobiła aktywniejsza :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.