- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja dzisiaj nie mam ale ostatnie 2-3 dni mam taką że bym mogła zionąć jak smok wawelski
ja w sumie już zjadłam 24tab rennie, teraz kończę opakowanie 48szt i jeszcze dokupiłam 24 w razie co...
ja w sumie już zjadłam 24tab rennie, teraz kończę opakowanie 48szt i jeszcze dokupiłam 24 w razie co...
nie faszeruj się tak kobieto !!
ja kupiłam pierwsze opakowanie Rennie jakoś ponad miesiąc temu - sztuk 24 , znikło 5 z czego B. zjadł 2 sztuki
mnie przy zgadze jeszcze na rzygi bierze więc muszę się jakoś ratować a mleko już nie pomaga
no tylko że ja od zimy biorę - pamiętam że skoki leciały jak szłam do sklepu.. no i czasem biorę 2szt jak nie przechodzi :/
no tylko że ja od zimy biorę - pamiętam że skoki leciały jak szłam do sklepu.. no i czasem biorę 2szt jak nie przechodzi :/
SophieAnne25
Fanka BB :)
Mój lekarz zabronił mi brać Rennie (chyba że naprawdę jest bardzo źle), kazał kupić siemię lniane i tym sobie pomagać. Biorę tylko jak mnie w nocy dopadnie i już nie mogę wytrzymać. Mleko ani przetwory nie pomagają. Ostatnio nawet na czczo mam zgagę.
reklama
ja za to ze zgagą spotkałam się dopiero w ciąży ... ale nie jest to jakoś częste u mnie , za
to skurcze łydek albo stóp to masakra a podczas porodu to się nasilaaaa....
nadalka , zgaga jest też wtedy kiedy dziecko uciska na żołądek - więc nie zawsze istotne co zjesz tylko też maleństwo może Cię tam drażnić ... a no i trzeba jeść mało i często
to skurcze łydek albo stóp to masakra a podczas porodu to się nasilaaaa....
nadalka , zgaga jest też wtedy kiedy dziecko uciska na żołądek - więc nie zawsze istotne co zjesz tylko też maleństwo może Cię tam drażnić ... a no i trzeba jeść mało i często
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: