reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
ojjj, dawno tu nie zaglądałam, przepraszam, że nie odpisałam. Jak próbowałam przykręcić butelkę aventu to nic nie chciało lecieć- jakby coś było nieszczelne i nie robiło się odpowiednie podciśnienie. Może jakbym spróbowała czy na pewno przykręciłam porządnie to byłoby OK, ale tak szczerze to z szeroką butelką aventu było mi niewygodnie, więc szybciutko wzięłam butelkę od laktatora i więcej nie kombinowałam :-)
Dziewczyny, teraz jest promocja laktatora elektrycznego NUK First Choice. Byłam zdecydowana na ręcznego Aventa Issis ale szczerze mówiąc wolałabym elektryczny ale ceny... odstraszają. Ten w zestawie z dodatkową butelką 300 ml i wkładkami laktacyjnymi kosztuje niecałe 200 zł. Czy coś wiecie na jego temat? Czy to dobry laktator?
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Ja miałam Aventa ręczny Polecam
Ja używam cały czas AVENTU ISIS Ręcznego i jest świetny Odciąganie pokarmu nie boli, jest szybkie (360 ml w ciągu 15 min u mnie ;-)) Poza tym butelki Aventu są antykolkowe - mała nie ma wcale kolek a je zarówno pierś jak i butelkę z odciągniętym pokarmem (spryciula co? ) Moim zdaniem Avent się sprawdza na 100%
Aaa i polecam wam odciąganie pokarmu na noc tak, by tatuś mógł za was w nocy nakarmić maluszka a wy będziecie mogły smacznie śpiochać
Pozdrawiam
Marta z Oliwią
Aaa i polecam wam odciąganie pokarmu na noc tak, by tatuś mógł za was w nocy nakarmić maluszka a wy będziecie mogły smacznie śpiochać
Pozdrawiam
Marta z Oliwią
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
no to sobie poczytalam, widze ze sie chyba w avent albo medele zaopatrze bo tu w irlandii medela najtansza dzieki za opinie, jak zaczne uzywac to sie podziele wrazeniami
maja_1980
grudniowa mama '06
Witam
Mi pani w sklepie szczerze powiedziala ze elektryczne strasznie sie psuja i nie miala egzemplarza ktory by nie wrocil na gwarancji oprocz Avent ale ciezko go dostac w Pl bo jest za drogi. Polecam recznu Avent. Dziala bez zarzutu i mozna do niego dokupic akcesoria jak np.pojemniki do przechowywania (zamrazania) mleka , butelki , ktore przykreca siebezposrednio do laktatora.
Pozdrawiam
Mi pani w sklepie szczerze powiedziala ze elektryczne strasznie sie psuja i nie miala egzemplarza ktory by nie wrocil na gwarancji oprocz Avent ale ciezko go dostac w Pl bo jest za drogi. Polecam recznu Avent. Dziala bez zarzutu i mozna do niego dokupic akcesoria jak np.pojemniki do przechowywania (zamrazania) mleka , butelki , ktore przykreca siebezposrednio do laktatora.
Pozdrawiam
reklama
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Dziewczyny, a może któraś z Was słyszała jakieś opinie na temat elektrycznego laktatora Tufi Gaia. Cena jest przystępna jak na elektryczny, tylko ciekawe jak działa. Ja widziałam tylko jedną opinię i była bardzo pozytywna.
Oto link do aukcji na allegro:
Super cena - NOWY elektryczny laktator GAIA-TUFI (181313711) - Aukcje internetowe Allegro
Oto link do aukcji na allegro:
Super cena - NOWY elektryczny laktator GAIA-TUFI (181313711) - Aukcje internetowe Allegro