reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LAKTATORY

reklama
ojjj, dawno tu nie zaglądałam, przepraszam, że nie odpisałam. Jak próbowałam przykręcić butelkę aventu to nic nie chciało lecieć- jakby coś było nieszczelne i nie robiło się odpowiednie podciśnienie. Może jakbym spróbowała czy na pewno przykręciłam porządnie to byłoby OK, ale tak szczerze to z szeroką butelką aventu było mi niewygodnie, więc szybciutko wzięłam butelkę od laktatora i więcej nie kombinowałam :-)

Dziewczyny, teraz jest promocja laktatora elektrycznego NUK First Choice. Byłam zdecydowana na ręcznego Aventa Issis ale szczerze mówiąc wolałabym elektryczny ale ceny... odstraszają. Ten w zestawie z dodatkową butelką 300 ml i wkładkami laktacyjnymi kosztuje niecałe 200 zł. Czy coś wiecie na jego temat? Czy to dobry laktator?

Ja używam cały czas AVENTU ISIS Ręcznego i jest świetny :) Odciąganie pokarmu nie boli, jest szybkie (360 ml w ciągu 15 min u mnie ;-)) Poza tym butelki Aventu są antykolkowe - mała nie ma wcale kolek a je zarówno pierś jak i butelkę z odciągniętym pokarmem (spryciula co? :happy:) Moim zdaniem Avent się sprawdza na 100%
Aaa i polecam wam odciąganie pokarmu na noc tak, by tatuś mógł za was w nocy nakarmić maluszka a wy będziecie mogły smacznie śpiochać :tak:
Pozdrawiam
Marta z Oliwią

Ja rowniez polecam AVENT ISIS reczne.Sluzyl mi przez dziewiec miesiecy karmienia i to bardzo sluzyl bo musialam chodzic do szkoly,wiec czesto odciagalam :-)

no to sobie poczytalam, widze ze sie chyba w avent albo medele zaopatrze bo tu w irlandii medela najtansza :) dzieki za opinie, jak zaczne uzywac to sie podziele wrazeniami ;)

tylko avent! Służył mi niezawodnie prze całyt pierwszy rok mojej córci! Jest naprawde świetny!

Witam
Mi pani w sklepie szczerze powiedziala ze elektryczne strasznie sie psuja i nie miala egzemplarza ktory by nie wrocil na gwarancji oprocz Avent ale ciezko go dostac w Pl bo jest za drogi. Polecam recznu Avent. Dziala bez zarzutu i mozna do niego dokupic akcesoria jak np.pojemniki do przechowywania (zamrazania) mleka , butelki , ktore przykreca siebezposrednio do laktatora.
Pozdrawiam

reklama
Do góry