reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LAKTATORY

reklama
ojjj, dawno tu nie zaglądałam, przepraszam, że nie odpisałam. Jak próbowałam przykręcić butelkę aventu to nic nie chciało lecieć- jakby coś było nieszczelne i nie robiło się odpowiednie podciśnienie. Może jakbym spróbowała czy na pewno przykręciłam porządnie to byłoby OK, ale tak szczerze to z szeroką butelką aventu było mi niewygodnie, więc szybciutko wzięłam butelkę od laktatora i więcej nie kombinowałam :-)

Dziewczyny, teraz jest promocja laktatora elektrycznego NUK First Choice. Byłam zdecydowana na ręcznego Aventa Issis ale szczerze mówiąc wolałabym elektryczny ale ceny... odstraszają. Ten w zestawie z dodatkową butelką 300 ml i wkładkami laktacyjnymi kosztuje niecałe 200 zł. Czy coś wiecie na jego temat? Czy to dobry laktator?

Ja używam cały czas AVENTU ISIS Ręcznego i jest świetny :) Odciąganie pokarmu nie boli, jest szybkie (360 ml w ciągu 15 min u mnie ;-)) Poza tym butelki Aventu są antykolkowe - mała nie ma wcale kolek a je zarówno pierś jak i butelkę z odciągniętym pokarmem (spryciula co? :happy:) Moim zdaniem Avent się sprawdza na 100%
Aaa i polecam wam odciąganie pokarmu na noc tak, by tatuś mógł za was w nocy nakarmić maluszka a wy będziecie mogły smacznie śpiochać :tak:
Pozdrawiam
Marta z Oliwią

Ja rowniez polecam AVENT ISIS reczne.Sluzyl mi przez dziewiec miesiecy karmienia i to bardzo sluzyl bo musialam chodzic do szkoly,wiec czesto odciagalam :-)

no to sobie poczytalam, widze ze sie chyba w avent albo medele zaopatrze bo tu w irlandii medela najtansza :) dzieki za opinie, jak zaczne uzywac to sie podziele wrazeniami ;)

tylko avent! Służył mi niezawodnie prze całyt pierwszy rok mojej córci! Jest naprawde świetny!

Witam
Mi pani w sklepie szczerze powiedziala ze elektryczne strasznie sie psuja i nie miala egzemplarza ktory by nie wrocil na gwarancji oprocz Avent ale ciezko go dostac w Pl bo jest za drogi. Polecam recznu Avent. Dziala bez zarzutu i mozna do niego dokupic akcesoria jak np.pojemniki do przechowywania (zamrazania) mleka , butelki , ktore przykreca siebezposrednio do laktatora.
Pozdrawiam

reklama
Do góry