reklama
ja mam taki laktator Medela Lactaset ręczny z reg.siły ssania T.D. (147023951) - Allegro
Jestem z niego bardzo zadowolona, chociaż uzyłam go kilka razy na poczatku kiedy miałam nadmiar pokarmu. Ma bardzo dobrą siłę ssania, jest niedrogi i przede wszystkim można do niego dokupić pompkę elektryczną jeżeli bedzie się go dużo uzywać. Szczerze powiem, że teraz nie kupowałabym laktatora, ponieważ nawet po powrocie do pracy nie miałam problemów z pokarmem, moja laktacja się dostosowała do trybu życia.
Laktatory tej firmy używają w szpitalach!
Jestem z niego bardzo zadowolona, chociaż uzyłam go kilka razy na poczatku kiedy miałam nadmiar pokarmu. Ma bardzo dobrą siłę ssania, jest niedrogi i przede wszystkim można do niego dokupić pompkę elektryczną jeżeli bedzie się go dużo uzywać. Szczerze powiem, że teraz nie kupowałabym laktatora, ponieważ nawet po powrocie do pracy nie miałam problemów z pokarmem, moja laktacja się dostosowała do trybu życia.
Laktatory tej firmy używają w szpitalach!
Ja polecam poniższy wątek :-)
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/laktatory-1731/
Pozdrawiam
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/laktatory-1731/
Pozdrawiam
Witam,
Również polecam laktator firmy Medela.Ja miałam ten ręczny z możliwością podłączenia do modułu,moduł wypożyczyłam sobie do domku.Właśnie kupiłam go w szpitalu bo tam,gdzie rodziłam bardzo go polecano i rzeczywiście byłam bardzo zadowolona.Moja mała nie potrafiła ssać piersi(wcześniak) i przez 6 miesięcy używając go udało mi się podtrzymać laktację.
Również polecam laktator firmy Medela.Ja miałam ten ręczny z możliwością podłączenia do modułu,moduł wypożyczyłam sobie do domku.Właśnie kupiłam go w szpitalu bo tam,gdzie rodziłam bardzo go polecano i rzeczywiście byłam bardzo zadowolona.Moja mała nie potrafiła ssać piersi(wcześniak) i przez 6 miesięcy używając go udało mi się podtrzymać laktację.
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
lil kate- ja też nie znalazłam tylko pozytywne wypowiedzi, zaufałam im i się nie zawiodłam :-) co prawda na początku wpadłam w czarną rozpacz bo nic nie umiałam ściągnąć- ale po kilku próbach załapałam o co chodzi- musi dobrze zassać pierś, najlepiej przed ściąganiem ogrzać piersi ciepłym prysznicem, pomasować, nie stresować się- nawet nie zdawałam sobie wcześniej sprawy jak wiele może psychika no i nie oczekiwać, że od razu ściągnie się całą butelkę, choć niektórym się to pewnie udało. Tak więc naprawdę polecam laktator tufi gaia! Natomiast baardzo odradzam canpola.
Kasia Kucińska, bardzo sie ciesze ze jestes z niego zadowolona bo cena jest duzo przystepniejsza od Medeli o ktorej tak dobrze wypowiadaja sie dziewczyny. Gdybys jeszcze mogla napisac czy pasuja do tego laktatora butelki aventu lub canpola?
reklama