reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LAKTATORY

Ja uzywałam laktatora Avent isis i polecam go jest wygodny i bezpieczny dla piersi. Trzeba wszystkie czesci miec dokładnie powkładane bo inaczej nie bedzie działał.

reklama
Dostalam elektyczna medele :-) Widze, ze miala tu pozytywne opinie. Musze tylko dokupic do niej buteleczki, ale widze, ze z Waszych doswiadczen wynika, ze canpol pasuje. Super. :-)
Ja mam co prawda uzywany sprzecik, ale kumpela miala duzy zestaw i caly ten osprzet stykajacy sie z mleczkiem jest nowy :-)
Wiec wychodzi na to, ze niezly prezent :-)

Polecam laktator medelę...jest super używałam go non stop przez 5 miesięcy...co 2-3 godziny i sprawdził się rewelacyjnie! Miałam używany laktator od koleżanki ,ona go używała przy dwójce dzieci....a nadal był w bardzo dobrym stanie i nigdy nie zawiódł....fakt że jest drogi ale warty tych pieniędzy!

Ja również kupiłam po porodzie ale jeszcze podczas pobytu w szpitalu żeby już czekał na mnie w domu. Nie wiedziałam czy będę go potrzebować...a teraz nauczyłam się odciągać ręcznie i jest to dla mnie najlepsze rozwiązanie. W domu to jeszcze z laktatorem można poszaleć bo można spokojnie go umyć i wyparzyć ale w pracy już nie jest tak fajnie wiec ręczne odciąganie jest super fajne. I ściągam o wiele więcej mleczka niż laktatorem ale to wszystko kwestia wprawy. Moja koleżanak w ogóle nie umiała ściągać ręcznie i do końca używała tylko laktator. A ja kupiłam laktator Canpol babies

Jestem użytkowniczką ręcznego laktatora Canpol babies i jestem z niego zadowolona. Uratował mi życie w czasie tzw. nawału pokarmu. Co prawda jego używanie jest nieco pracochłonne , ale naprawdę jest skuteczny.

reklama
Ja kupiłam jeden przed porodem - Baby Ono, czy coś tam. Do niczego. Wracając ze szpitala po porodzie kupiłam Avent Isis'a i jest wystarczająco dobry. Żałuję, ze mi do głowy nie przyszło, żeby już w czasie nawału zamrazać nadmiar pokarmu, wiedząc, ze czeka mnie uczelnia i niedługo praca, to bym się teraz tak wysilać nie musiała :).

Do góry