reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Laktacja

ja tez karmie mala w porze popoludniowo wieczornej co ok 2 godziny , wydaje mi sie ze Selincia robi sobie zapas na noc bo najczesciej wtedy przesypia ok 7-8 godzin

catherinka gratuluje zapalu :) podobno wiara ze cos sie uda to juz polowa sukcesu , trzymam mocno kciuki :)

reklama
Ciepło u nas dziś było niemożliwie. A Jaś bardzo mało pije. Pomiędzy karmieniami 4 godziny przerwy! I za nic w świecie nie chce napić się wody ::) I cyca w dzień tez w ogóle nie chce.

U nas też upał. I Mała oprócz cyca (je tak często i długo jak zawsze) jeszcze herbatkę spijała... ;D

assia,pytia u mnie tez maly nie je za czesto i bylam pzrzestraszona bo pieluszka po 3 godz.sucha i az sie wystraszylam ze cos z nerkami,boje sie ze to za malo jednak -zapytam jutro lekarza-u mnie maly akceptuje tylko piers-podaje mu syropek-jest taki slodki i pysznie pomaranczowy a on nim pluje i sie krzywi-oj bedzie prpblem bedzie

uff, a Ola dzis u cyca co godzine. Tak mi rece i plecy wysiadly ze potem karmienie bylo juz tylko na lezaco.

a u nas dziś poszło ok. 250-300ml herbatki oprócz cyca i butli.
a muszę się pochwalić. w nocy tylko cyc na leżąco kto nie uśnie ten tyrpie lub tłucze (czytaj Piotrk) śpiacego o dalsze jedzenie.

Kurcze moj Karol ostatnio je co 2 godziny i wydaje mi sie ze nie nadazam z produkcja, mam nadzieje ze niedlugo mu sie znow odmieni i bedzie robil dluzsze przerwy :)
A, dzis przychodzi laktator, czas zaczac robic zapasy ;D

u mnie ostatniomlekadużooo co bardzo mnie cieszy....naszczęście nie muszę już małej dokarmiać, bo spowodowało mega poprawę mojego humoru...czasami mojej mamie jeszcze zdarzy się dać małej butlę, ale to tylko wtedy, gdy jestem dłużej na uczelni...

reklama
izka-mummy-to-be pisze:
Kurcze moj Karol ostatnio je co 2 godziny i wydaje mi sie ze nie nadazam z produkcja, mam nadzieje ze niedlugo mu sie znow odmieni i bedzie robil dluzsze przerwy :)
A, dzis przychodzi laktator, czas zaczac robic zapasy ;D
A moze poprostu jest mu cieplo i chce mu sie czesciej piciu...

Do góry