reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Laktacja

maga,pytia wytrwalosc i wlka przyniosly efekty GRATULUJE

A w takie upaly to mi tak leci mleko ze nie nadazam z wymiana wkladek ::) kiedy to sie unormuje i przestanie leciec
nie zebym byla zla bo mleczko ma byc tylko zeby tak nie cieklo

reklama
pytia pisze:
Maga - to naprawdę wspaniale! Oj wierzę ci, że nastrój zaraz ci się poprawił ;D U mnie też lepiej. Po tygodniu regularnego odciągania ilość pokarmu się zwiększyła. Teraz Jaś dostaje mieszankę tylko raz na dobę, resztę - mój pokarm z butelki. No i jeszcze jeden postęp, który mnie bardzo cieszy - w nocy znowu pije z cyca! ;D ;D ;D To daje mi nadzieję, że może kiedyś jeszcze w dzień tez się z cycusiem przeprosi. Na razie twardo się buntuje ;)

pytia! może w dzień spróbuj Jasiowi "przemycić" cycusia, jak śpi, a przewidujesz,że zaraz bedzie głodny... :)

Kinga, tak jeszcze nie próbowałam, więc na pewno warto sprawdzić. W sobotę raz nawet ze trzy minutki cyca pociągnął, ale chyba był po prostu bardzo spragniony.

a moje dziecko poszło dzisiaj spać bez cycusia :o cały dzień szalał i nie było mowy o spaniu i w końcu padł o 18 i teraz słodko śpi, a ja nie mam sumienia go budzić, trudno jak raz go nie wykąpię, to raczej brudem nie zarośnie ::) ;)

my po przygodach z odparzeniami na szyi, wczoraj kąpalismy Karolę po 22, bo stwierdziłam, że nie chcę walczyć dalej...

Kinga: ja też się cieszę.

Piotrek od dwóch dni usypia w tempie ekspresowym przy cycu. nawet nie wiem czy się najada.

reklama
Do góry